eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

YENİ SEZONDA 3.LİG HEDEFİMİZ DEVAM EDECEK

YENİ SEZONDA 3.LİG HEDEFİMİZ DEVAM EDECEK
30 Nisan 2018 - 0:03

Gelecek sezon Bal Ligi’nde mücadele edebilmek için Pazartesi günü 19 Eylül Stadı’nda Kumruspor ile zorlu 90 dakikaya çıkacak olan Ünye 1957 Spor’da Basın Sözcüsü Erhan Eren, yeni sezonda 3. lig hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, 2017-2018 yılı Spor Toto BAL ligi 4. Grup’taki son maçı 30 Nisan Pazartesi günü Ordu 19 Eylül stadında oynayarak sezonu tamamlayacaklarını ifade ederek, “Ünye’de futbol ateşini yaktık demiştik, o ateşi daha da harlayarak önümüzdeki sezon inşallah 3. Lig hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız.” dedi.

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, yeni sezonda 3. lig hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

-“Fatsa Belediyespor’u tebrik ediyorum”-

Şampiyon olmalarından dolayı Fatsa Belediyespor’u tebrik ettiğini ifade eden Eren, “2017-2018 seonu Spor Toto BAL ligi 4. Grup’taki son maçımızı 30 Nisan Pazartesi günü Ordu 19 Eylül stadında oynayarak sezonu tamamlamış olacağız. Ünye 1957 spor açısından iyi bir sezon olduğunu düşünüyor, ligi şampiyon olarak bitiren Fatsa Belediyespor’u tebrik ediyorum.” dedi.

-“Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz”-

Ligin son müsabakasında tüm sporseverleri yanlarında görmek istediklerini ifade eden Eren, “Ligi ikinci bitirdik ancak il kontenjanından dolayı da bir Play out maçını da beklemek durumundaydık. Fatsa Belediyesor’un şampiyon olmasından sonra bizim de play outta rakibimiz Kumruspor oldu. Oynayacağımız bu müsabaka ile sezonu tamamlamış olacağız. Bütün sezon boyunca yanımızda olan taraftarlarımızı pazartesi günü oynanacak karşılaşmaya davet ediyoruz. Pazartesi günü saat 13.00 itibariyle Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan ücretsiz araç kaldırılacak olup tarafta konusunda herhangi bir sınırımız yok. Gelmek isteyen tüm taraftarlarımızı sezonun son maçında yanımızda görmek istiyoruz.” diye konuştu.

-“Herhangi bir endişeye de mahal yoktur”-

Maça hazır olduklarını ve herhangi bir endişeye mahal durumun olmadığını ifade eden Erhan Eren, “Bütün taraftarlarımız müsterih olsunlar 1957 Spor bu maça hazırdır. Herhangi bir endişeye de mahal yoktur. Sezonun son maçını oynayarak bitireceğiz ve önümüzdeki sezon Spor Toto BAL ligi 4. Guruptaki şampiyonluk mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ünye’de futbol ateşini yaktık demiştik, o ateşi daha da harlayarak önümüzdeki sezon inşallah 3. Lig hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P