eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HERKES KENDİ LİGİNDE KALDI

HERKES KENDİ LİGİNDE KALDI
30 Nisan 2018 - 16:58

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak grubu ikinci olarak bitiren Ünye 1957 Spor, Bal Ligi statüsü gereği Fatsa Belediyespor’un 3.Lig’e yükselmesi ve Orduspor’un da doğrudan ligden düşmesi nedeniyle Ordu 1.Amatör Lig ikincisi Kumruspor ile Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçında karşı karşıya geldi.

Maç 19 Eylül Stadı’da!

Ünye 1957 Spor ile Kumruspor arasında oynanacak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçı 19 Eylül Stadı’nda oynandı. Saat 15.00’te başlayan mücadeleyi  Ardahan Bölgesi hakemlerinden Halil Erdoğan yönetti. Maçın yardımcı hakemi Trabzon bölgesinden Haktan Taflan ve Miraç Berk Kölemen. Maçın 4.Hakemi ise Ardahan Bölgesinden Sedat Hanoğlu yaptı.

ÜNYE’1957 SPOR RAHAT KAZANDI

Maça hızlı başlayan Ünye 1957 spor Kumruspor karşındaki baskılı oyunun sonucunu penaltı alarak kazandı. Penaltıyı Kumruspor kalecisi Sertaç tutarak gole izin vermedi.Penaltı atışından yararlanamayan Ünye1957 spor 1 dakika sonra 34 dakikada Barış’ın ayağından ilk golünü attı. Maçın ilk yarısı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya da fırtına gibi giren Ünye 1957 Spor 46 dakikadan Meye’nin ile ile farkı 2’ye çıkarttı. Maçın tek hakimi olan yeşil-beyazlı takım 3. Gole 68 dakikada Sinan ile 4.gole ise Meye ile kavuştu ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Bu  sonuçla Ünye 1957 Spor bal ligine devam ederken, Kumruspor 1.amatör lige geri döndü.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P