eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Tanıtım Şöleni” Gerçekleşti…video haber

“Tanıtım Şöleni” Gerçekleşti…video haber
23 Mart 2015 - 11:32

Cumhuriyet Halk Partisi, 22 Mart pazar günü Ordu Milletvekili Aday Adaylarına Cumhuriyet meydanından başlayarak yürüyüş ardında da Belediye Kültür Merkezi’nde tanıtım şöleni düzenledi.

DSCN9372

Cumhutiyer Halk Partisi Ordu Milletvekili Aday Adayları tanıtım şöleninde İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı selamlamanın ardından konuşmasına ” Demokrasi sadece lafta söyleyenlerin kafasına balyoz gibi inmiş bir hamledir.

Biz Ünye’lilerimizin sesinden korkmayız.Onların en doğru kararı vereceğinin bilinci içerisindeyiz.Bu program dolayısıyla da tüm hemşerilerimizin geçmiş nevruz bayramını kutluyorum.

Bir konuya çok üzülerek değinmek istiyorum; bebek katillerinin resimlerinin dalgalandığı koskoca meydanlarda çok üzücü bir durum ki sadece Türkiye Cumhuriyetinin bayrağı yoktur.Fakat biz şuna inanıyoruz, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında Türkiye Cumhuriyeti’nin şanlı bayrağı Türkiye’nin her karış toprağında dalgalanacaktır.

Artık Ak Partinin içinde kavgalar başladı.Atık menfaat çatışmalarının gün yüzüne çıktığını görüyoruz.Allahlarından bulsunlar, yıkılacaklar ki buna bizimde katımız olacak.

Biliyorsunuz ki 18 tane aday adayımız var.29 Mart pazar günü saat 08:00-17:00  arası Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesinde ön seçimimizi gerçekleştireceğiz.Her üyemiz gelip demokratik bir şekilde oylarını kullanacaklar.18 aday adayımızın içinden en az 3 ve en fazla 5 aday adayımızın adını yazabileceğiz. 6 yada 2 ismin yazılı olduğu oy pusulaları maalesef geçersiz sayılacaktır.Bir diğer konu ise muhtarlıklarda seçimlerde oy kullanacak vatandaşlarımızın isimler askıya çıktı.Herkesten isimlerini kontrol etmeleri konusunda uyarıda bulunmak istiyorum şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-