eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZ MESLEK LİSESİ REHBER ÖĞRETMENLERİNE ALAN TANITIMI YAPTI

KIZ MESLEK LİSESİ REHBER ÖĞRETMENLERİNE ALAN TANITIMI YAPTI
03 Mayıs 2018 - 17:04

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ünye’de bulunan ortaokul rehber öğretmenlerine alan tanıtımı yaptı.

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen programda alan tanımı yapılan öğretmenlere tüm alanları kapsayan kısa film izletildi.

Gerçekleşen programa, Mehmet Akif Ersoy , Meçhul Asker , Toki Ömer Çam , Fevzi Çakmak , Puset Polvan, Şehit Fatih Efiloğlu ve Ünye İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmenleri katıldı.

Arif Nihat Asya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Akyol: “Pazartesi günü yapmış olduğumuz bir programda Ünye ilçesindeki tüm rehber öğretmenleri okuluna tanıtarak alan tanıtımı yaptık. Programda yiyecek içecek hizmetleri alanı rehber öğretmenlere servis hazırladı. Yemeli, içmeli ve tanıtımlı bir programdı. Okuldaki tüm alanları kapsayan bir kısa film hazırladık. Okulumuzdaki alanları görsellerle de anlatmak istedik. Konferans salonunda her alan kendine ait mini bir stant oluşturdu. Rehber öğretmenler buraya getirebilecekleri öğrencilerine bilgiler verebilmek için alan öğretmenlerinden bilgiler aldılar. Tanınmayan, ismi duyulmayan alanlarımız var. Önce rehber öğretmenlerimizin bilgilendirilmesi gerektiğine inandığımız için yola bu şekilde çıktık.  Rehber öğretmenler kendilerine verdiğimiz kısa filmleri öğrencilerine izlettikten sonra alanlarımızı 8. Sınıf öğrencilerine tanıtacaklar” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-