eskort samsun

ÜNYENETHABER

Saadet Partisi 100 Bin İmza Kampanyası İçin Sahada

Saadet Partisi 100 Bin İmza Kampanyası İçin Sahada
03 Mayıs 2018 - 17:33

24 Haziran’da gerçekleşecek olan erken seçim kararının ardından Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, 100 bin imza ile aday gösterilmesi için Ünye’de çalışmalar başladı.

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, partisinin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun da yarışa dahil olabilmesi için toplaması gereken 100 bin imza kampanyasına tüm Ünyelilerden destek istedi. Başkan Şahin, imza kampanyanın 4 Mayıs yani yarın saat 08.00 itibariyle başlayacağını ve 9 Mayıs tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Çakır Medya’yı ziyarette bulunarak konuya ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin sözlerinde şunları kaydetti;

“16 Nisan sürecinden sonra bir siyasi partinin cumhurbaşkanı adayı gösterebilmesi için birinci şartı meclis grubu kurması lazım. Eğer bu meclis grubu yoksa en az 100 Bin imza ile teklif üretmesi lazım. Bizim meclis grubumuz olmadığı için 100 Bin imza ile önümüzdeki günler içerisinde Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Bey’in tercih edilerek Cumhurbaşkanlığı adaylığını onaylayacağız.

Salı günü itibariyle Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu Bey Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmiştir. Biz 4-9 Mayıs tarihleri arasında adaylık noktasında genel başkanımızın tercihi noktasında Ünyeli kardeşlerimizi İlçe Seçim Kuruluna davet ediyoruz. Bu süreç yarın başlayacak. Saat 08:00-17:00 arası seçim kurulları açık  olacak. Aynı zamanda cumartesi ve pazar günleri seçim kurulları çalışacak.

Bu bağlamda herhangi bir seçim yapabilmek için bir partiye bağlı olması gerekmiyor. Sadece gerekli olan şart ilçenin veya ilin tercih edeceği noktada seçmeni olması lazım. Herhangi bir ücret talep edilmiyor. Biz buradan tüm kardeşlerimiz Saadet Partisi Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı için tercihine davet ediyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-