eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Bisiklet Türkiye Şampiyonası Ordu’da Başlıyor

Bisiklet Türkiye Şampiyonası Ordu’da Başlıyor
05 Mayıs 2018 - 2:44

 

Yıldız Ve Gençler Bay Bayan Bisiklet Türkiye Şampiyonası sakin şehir Perşembe’de 5-6 Mayıs tarihlerinde Ordu Gençlik Ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak.

Şampiyonaya 300 Türk sporcu katılırken klasman dışı olarak Azerbaycan takımı da yarışacak.

Hafta sonu cumartesi pazar günleri düzenlenecek bisiklet Türkiye şampiyonasının etabı sakin şehir perşembe ve Bolaman arasında gerçekleştirilecek.

Ordu Vali Yardımcısı Adem Öztürk:

“İlimiz son zamanlarda önemli spor etkinliklerine sahne oluyor. Bisiklet sporu son yıllarda özellikle ülkemizde olduğu gibi ilimizde de büyük ilgi görmeye başladı. Yani Ordu’da bisiklet sporuna olan ilginin son yıllarda arttığını söyleyebiliriz. Ordu’da olduğu gibi ülkemiz genelinde de bisiklet sporuna olan ilginin artması bizleri mutlu etmektedir. Ben bu yarışmanın ilimizde düzenlenmesinden dolayı duyduğum mutluluğu belirterek Sayın valimizin sizlere olan başarı dileklerini iletmek istiyorum.

Bu spora destek veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere spor bakanlığımıza ve ilimizde bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkı sağlayan Spor İl Müdürlüğümüze, federasyonumuzun il temsilciliğine, Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Sporculara başarılar diliyorum. İlimize tekrardan hoş geldiniz. “ dedi.

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç;

“ İlimize bu büyük organizasyonu verdikleri için Türkiye Bisiklet Federasyonu ve yöneticilerine teşekkür ederim

Bisiklet ülkemizde değer gören branşlardan biri. Türkiye bisikletle dünyada söz sahibi olan ülkelerin başında. İlimizde de bu şekilde organizasyonun düzenlenmesi şüphesiz elimizdeki yarışmaların sayısını da artıracaktır.

Her geçen gün artan sporcularımıza yeni sporcular eklenecektir. Sizleri ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah sizler de Ordu’muzdan güzel anılarla ayrılırsınız.

Ben bu organizasyona destek veren başta valimiz Seddar Yavuz’a  Vali Yardımcımız Adem Öztürk Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Perşembe Kaymakamımıza, Perşembe Belediye Başkanımıza ve özellikle gece gündüz burada emek sarf eden İl Temsilcimize huzurlarınızda teşekkür ederek, yarışmacılara başarılar dilerim.” Dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P