eskort samsun

ÜNYENETHABER

6. “Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

6. “Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı
24 Mart 2015 - 16:00

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 6’ıncısını düzenlediği ’Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışması eserleri sergisi, Ordu Kültür Sanat  Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı.

IMG_5505

Sergi  açılış törenine  Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Vali Yardımcısı Ömer ADAR, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur TOPARLAK, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal  YILMAZ, fotoğraf sahipleri ve davetliler katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından  bu yıl 6.sı düzenlenen ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde Orduluların beğenisine sunulan 60 fotoğrafın yer aldığı serginin açılış kurdelesi Vali İrfan BALKANLIOĞLU ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.

Vali BALKANLIOĞLU, ’Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf sergisinin son derece anlamlı ve güzel olduğunu belirterek, büyük keyif aldığını ifade etti.

Sergiyi gezerek İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal  YILMAZ’dan bilgi alan Vali BALKANLIOĞLU, genel kategoride yarışmaya katılarak ‘su yalağı’ fotoğrafı ile  birinci olan  Perşembe İlçe Tarım Müdürlüğü’nde çalışan Veteriner Sağlık Teknikeri İlhan TURAN’ı tebrik etti ve bir plaket verdi.

İlhan TURAN’ın yarışmada birinci olan ‘Su Yalağı’ konulu fotoğrafı Vali İrfan BALKANLIOĞLUNA takdim edildi. Vali BALKANLIOĞLU, Mesudiye ilçesinde çekilen fotoğrafı çok beğendiğini söyleyerek, teşekkür etti ve başarılar diledi.

569 katılımcının 2 bin 552 eser ile katıldığı yarışmada genel, çiftçi, aile çiftçiliği, öğrenci temalarının işlendiği yarışma  6 farklı kategoride değerlendirildi.

 ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf sergisi, 26 Mart 2015 tarihine kadar gezilebilecek.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-