eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cemal ENGİNYURT Bombalamaya Devam Ediyor..Video Haber

Cemal ENGİNYURT Bombalamaya Devam Ediyor..Video Haber
25 Mart 2015 - 14:36

Milletvekili Aday Adayı Cemal Enginyurt Partililerle Kahvaltıda Buluştu

DSCN9471

MHP İlçe Teşkilatının İskele Restoranda düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonunda MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Cemal ENGİNYURT, MHP Ordu İl Başkanı Köksal YILMAZ, MHP Ünye İlçe Başkanı Nedim CAN ve MHP Üyeleri biraraya geldi.

Düzenlenmiş olan bu organizasyonun amacından bahseden Nedim CAN;

”Milletvekili Aday Adayımız olan Sayın Cemal ENGİNYURT beyin, basın mensupları ve üyelerle bir araya gelerek, ilimizin ve Türkiye’nin içinde bulunduğu bu süreci 7 Hazirana doğru giden milletvekilliği genel seçimlerine yönelik hem Türkiye’nin ve Ordu ilimizin analizini, hemde kendisinin geçmiş dönem ve önümüzdeki süreçle alakalı Orduya hizmet etme niyetini ve hedeflerini ortaya koymak amacıyla gerçekleşti. Öncelikle Sayın ENGİNYURT’un çıkmış olduğu bu kutlu yolun sonunda hedeflerinin milletimiz, ilimizdeki hemşehrilerimiz ve Türk milleti adına hayırlara vesile olacak şekilde sonuçlanmasını diliyorum.” diyerek sözlerini İl Başkanı Köksal YILMAZ’a devretti.

Böyle bir kahvaltı organizasyonu düzenleyip böyle bir güzide ortamda bir araya geldiği için Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına teşekkürlerini ileten İl Başkanı Köksal YILMAZ’ın ardından son olarak MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Cemal ENGİNYURT konuştu.

Cemal ENGİNYURT;

”Çok değerli basın mensupları, Sayın İlçe Başkanım ve Milliyetçi Hareket Partisinin değerli üyeleri, 7 Haziran seçimleri münasebetiyle bugün Ünye basını ile birlikteyiz. Türkiye hakikaten karanlık bir yöne doğru gidiyor. Ülkemiz adeta soygunun, talanın zirve yaptığı ve artık yapılan hırsızlıklar ülkenin başbakan yardımcısı tarafından itiraf edilir hale geldi. Başbakan yardımcısı Bülent ARINÇ, Basın mensuplarının önünde Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK için; ”Ankarayı parsel parsel bölüp sattı” diyor. Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı ise Başbakan yardımcısına ağır bir hakaretle , ”Ülkeyi paralelcilerle birlikte darbeye götürdün” diyor. Ve Türkiye’nin bu şahısların basın mensuplarının önünde birbirlerine bunları söyleyecek kadar karanlığa gittiğini hepimiz görüyoruz.

Baktığımız zaman 1 yıl geçmesine rağmen Ordu da 20 de 20 yapan iktidar,  Ünye başta olmak üzere 19 İlçeye maalesef bir çivi dahi çakmadı. Tayyip Erdoğan modelinde bir Enver Yılmazımız  var ”Küçük Tayyip”  laf konuşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor. Her gün çıkıyor basının karşısına, ”752 km asfalt yaptım, hava alanını açacağım, çevre yolu bitecek” diyor. 752 km asfalt dediği; Ordu Büyükşehir olmadan önce Özel İdare yılda 200 km asfalt zaten yapıyordu bu küçük Tayyip sadece 750 km’yi birleştirdi 3 yıla yaydı ve onu ihale etti. Bu ihalede de zaten şaibe var. 200 trilyona yaparız diyenler olması rağmen 310 trilyona yapana verdi. Yani ordulu 110 trilyon zarara uğradı. Fakat bunun hesabını soran hiç kimse yok. Küçük Tayyip yine diyor ki ”asfalt başladı.” Bir metre bile başladı mı ? yok, yapılan herhangi biryer var mı ? yok. Ne zaman diye sorulduğunda Nisan ayından sonra deniliyor.

İşte böyle bir süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak 7 Haziranda ülkemizi aydınlık bir geleceğe kavuşturmak fikrinden yola çıkarak Milliyetçi Hareket Partisinin 25inci dönem Milletvekili Aday Adayı oldum.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ardından bu süreçte kendisine destek veren herkese ve böyle bir organizasyonda bir araya gelinmesine vesile olan MHP İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-