eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TRANSFERİN GÖZDESİ ARCAN ŞAMPİYONLUK İÇİN İMZA ATTI

TRANSFERİN GÖZDESİ ARCAN ŞAMPİYONLUK İÇİN  İMZA ATTI
25 Mayıs 2018 - 11:14

Futbol sezonunun kapanmasının ardından kulüplerde transfer çalışmaları başladı. Bir çok bal ligi ve profesyonel takım tarafından takip edilen   ‘maestro’ diye adından sıkça bahsedilen  Arcan Aktürk yine transferin gözdesi old

u.

Oynadığı futbol, attığı ve attırdığı  gollerle dikkatleri kendine çeken başarılı oyuncu,transfer sezonunun başlamasıyla beraber takımların transfer listelerinde ilk sırada yer aldı.Kütahya Tavşanlı gençlik spor’da sezonu başarılı şekilde geçiren oyuncu,daha önce şampiyonluk gördüğü Payallarspor’a geri dönüyor.

ŞAMPİYONLUK İÇİN GERİ DÖNDÜM

Genç oyuncu, birçok üst lig takımının kendisini takip ettiğini ve irtibata geçtiğini belirtirken,  “daha önce 2016-17 sezonunda şampiyonluk yaşadığım Payallarspor’a geri dönüyorum, mutluyum. Süper amatörde şampiyonluk için çalışma yapan hedefleri olan güçlü ve bildiğim bir kulübe gidiyorum.Umarın önceki dönemim gibi burada tekrar şampiyon oluruz.Bütün alın terimi Payallarsporun başarısı için dökeceğim.Beni kadrolorunda görmek için her türlü fedakarlığı yapan yöneticilerime ve teknik kadroya teşekkür ediyor,taraftarımızın önüne tekrardan çıkacak olmanın heyecanının yaşıyorum ‘’dedi.

Arcan son olarak şunu belirtmeliyim ki,bana  destek veren spor severlerimiz  ben nerede top oynarsam oynayayım  Ünye’yi en iyi şekilde temsil etmek için uğraş veriyorum ” diye sözlerini bitirdi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P