eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP’den Emeklilere Noter Tasdikli Söz

CHP’den  Emeklilere Noter Tasdikli Söz
26 Mart 2015 - 1:13

”Yandaşa, Saraya Akıttığın Parayı Emekliye Vereceğim”

x x

 

Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimleri öncesi emekliler vaat ettiği bayramlarda vereceği  ikramiyeleri noter huzurunda belgelendirdi.Bu taahhütname ile halka verdiği sözde ne kadar ciddi olduğunu belgeledi.Kemal Kılıçtaroğlu imzalı taahhütname 23 Mart tarihinde yapıldı.

Kılıçtaroğlu Emekliye vereceği maaşın kaynağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, “Davutoğlu bayramlarda emekliye bir maaş ikramiye verilecek diye telaşlandı! Evet, senin yandaşa, saraya akıttığın parayı emekliye vereceğim. Davutoğlu’nun muhalefete hazırlanması normal. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi ile kaynakların emeklinin, emekçinin, halkın yararına kullanacağı günler çok yakın!” dedi.

Bodancı emekliyi önemsiyor ve noter huzurunda söz veriyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı bu konu ile  yapmış olduğu açıklamada,”Genel Başkanımızın taahhütleri arasında emekliye verdiği sözler var.Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu ve bizler emeklilerimizi çok önemsiyoruz, fakat onlar bu ülkede hep yok sayıldılar. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında emeklilerimiz artık var sayılacaklar. Dini bayramlarımızda birer maaş ikramiye vereceğiz. Bütün emeklilerimizin refah seviyesi yükseltilecek, milli gelirden payları artacak,intibak yasası en kısa zamanda çıkarılacak. Bu projelerle emeklilerimiz fazlasıyla rahatlayacak ve yüzü gülecek.

Genel Başkanımız bu sözleri verirken seçim havası ile değil, gerçekten emeklimizi düşünerek verdi.Bu konuda ne kadar hassas olduğunu da emekliye verdiği sözü noterde tasdikleterek gösterdi dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun noter tasdikli taahhütnamesi gereği ,iktidara geldiğinde verdiği sözü tutamaz veya tutmaz  ise Başbakanlıktan ve Genel Başkanlıktan istifa edeceğini apaçık beyan etti.İste o belge

10402629_1105980502760922_5584441213470842757_n

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-