eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

“Hedef Adıyaman’daki Türkiye Finalleri”…VİDEO HABER

“Hedef Adıyaman’daki Türkiye Finalleri”…VİDEO HABER
editor( unyenethaber@hotmail.com )
26 Mart 2015 - 12:58

Reis Arslanlar Spor Kulübü Sporcusu Ayfer ARSLAN, 27 mart tarihinde Giresun’da gerçekleşecek olan Taekwondo Türkiye Yarı Finallerinde Ünye’mizi temsil edecek .

DSCN9416

Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan finaller hakkında yapmış olduğu açıklamada, sporcunun başarılı olacağı ve Ünye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

Kulüp Başkanı ARSLAN açıklamalarına”Bilindiği gibi yaklaşık bir ay önce liseler ve orta okullar arası taekwDIK REKLAMondo il birinciliği yapıldı. Liseler arasında 68 kiloda il birincisi olan Ayfer ARSLAN, 27 Mart 2015 tarihinde Giresun’da yapılacak olan Türkiye yarı finaline katılacaktır.Bu yarışmada da ilk üçe girerse ardından Adıyaman’da yapılacak olan Türkiye finallerine gidecektir. Bu sporcumuz Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde okumaktır ve biz okulumuza ve okul yönetimine bize gösterdikleri lisansla ilgili kolaylıklardan dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Bizim yarışmalara gitmemizde Anadolu Ticaret Meslek Lisesi yönetiminin çok büyük bir katkısı vardır. Ayfer ARSLAN; minikler, yıldızlar, gençler olmak üzere birçok dalda ciddi başarılar ve madalyalar elde etmiş bir sporcumuzdur. Sonuç olarak bu yarışmadan da iyi bir başarıyla dönüp Adıyaman’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmasını umuyoruz.” şeklinde devam etti.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P