eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAKIROĞLU ”SÖZÜNÜ ALDIK, FINDIK 15 LİRA OLACAK”DEDİ

ÇAKIROĞLU ”SÖZÜNÜ ALDIK, FINDIK 15 LİRA OLACAK”DEDİ
11 Haziran 2018 - 12:00

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, 24 Haziran seçimleri kapsamındaki programına Ordu’da devam etti.Akşener’in Ordu’da gerçekleştirdiği mitinge oldukça kalabalık bir topluluk katıldı.İYİ Parti ilçe teşkilatınında Ünye’den araçlar kaldırarak katıldığı mitingde   İYİ Parti milletvekili adayı Ferhat Çakıroğlu  ,genel başkan Meral Akşener’le bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa seslenen Akşener, hükümete yüklendi. İktidara geldiklerinde ve kendisinin de cumhurbaşkanı seçildiğinde yapacaklarını anlatan Akşener, fındığı destekleyeceklerini söyledi. Fındığa destek olacaklarını ifade eden Akşener, “Cumhurbaşkanı seçildiğimde ilk açıklama yapacağım konu fındık fiyatıdır. Fındığı 15 lira açıklayacağız. Fındığa iyi fiyat vermediğimiz takdirde fındık mezara gömülür. Fiskobirlik yeniden tanzim edilecek, varlık fonundan çıkarılacak. Bunun pazarlamasını yapan şirket millileşecek” dedi.

ORDU İÇİN SÖZ ALDIK

Miting sonrası gazetemize açıklama yapan milletvekili adayı Ferhat Çakıroğlu ,İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayımız Hanımefendiyle görüştük,Ordu üzerine sohbet ettik ve sorunlarını ve yapılması gerekenleri iletik.Hanıefendi başta fındık olmak üzere bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını iyi bildiğini belirterek 24 Haziran’dan sonra Ordu İYİ OLACAK dedi.Hemşerilerimize fındığı 15 liradan alma sözü verdi.diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-