eskort samsun

ÜNYENETHABER

VATANDAŞ YILMAZ’A TEPKİLİ ”TEDES’TE HANİ TUZAK YOKTU ?

VATANDAŞ YILMAZ’A TEPKİLİ ”TEDES’TE HANİ TUZAK YOKTU ?
11 Haziran 2018 - 5:40

TEDES uygulamasına İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ,Ordu valisi Seddar Yavuz ve bir çok kişi tarafından tuzak ithamında bulunulurken ,uzun süre Türkiye gündeminden düşmeyen uygulamaya o günlerde sahip çıkan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz bugün 180 derece farklı konuştu ve vatandaşlar tepki gösterdi.

Vatandaşlar tarafından isyan etme noktasına gelen Ordu’daki TEDES   ve tuzak radar uygulamasına artan tepkilere o günlerde  Ordu büyükşehir belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan  savunma gelmişti.

21 EYLÜL 2016 :ENVER YILMAZ ” YAPILAN DOĞRUDUR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konu  ile ilgili kendisine yöneltilen Haberlere ve suçlamalara sert tepki göstererek ‘‘hızlı geçmesinler” demişti..Yılmaz ”Biz bu uygulamada sadece kırmızı ışık ihlali ve sürat yapanlara ceza yazdık. Bu kurallara uymayanların yediği ceza nasıl meşru olabilir. Ordu’ TEDES ugulamasında model gösterilen bir il,TUZAK YOK ” ifadelerini kullanmıştı.

10 HAZİRAN 2018 :ENVER YILMAZ ”TUZAKLAR KALKTI”

 

Enver Yılmaz bugün yaptığı açıklamada ise 2 yıl önceki konuştuğunu unutur cinsten açıklamalarda bulundu.Yılmaz, eski adı Tedes yeni adı EDS ile ilgili açıklamalarda bulunurken, inisiyatifin İç işleri Bakanlığında  ve valilikte olduğunu söyledi. EDS’nin büyük ihtimalle Bayram sonu  faaliyete geçeceğini belirtti. Yılmaz ayrıca yaptığı açıklamada önceki açıklamaların aksine yeni uygulanacak EDS’de tuzak olmayacağını belirterek  önceki ifadelerini yalanlarcasına tarihi bir açıklamada bulunması dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKAN DEDİĞİN VATANDAŞINI   SOYDURMAZ

Enver Yılmaz’ın bu açıklamalarının ardından kamuoyundan sert tepkiler geldi.Gazetemize gelen yoğun şikayetlerde,seçilmiş bir kişi olarak Başkan Yılmaz bizi bu tuzağa çekenlere destek olmuştur.Biz vatandaşlar olarak bu tuzakları farketip isyan ederken ,o makama gelmiş bir kişinin bu tuzağın nasıl farkında olmaz anlamak mümkün değil.Başkan bilerek veya bilmeyerek o zaman savunmasını yaptığı sistemde çok sayıda vatandaşın mağdur olmasına engel olamamıştır.Allah’tan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu feryadımızı ve tuzağı gördü.Yoksa işimiz Yılmaz’a kalsa soyulmaya devam ederdik dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-