eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNBESK Çakır Medya’yı Ziyaret Etti

ÜNBESK Çakır Medya’yı Ziyaret Etti
28 Mart 2015 - 2:29

10983132_10205119644504123_7858975842905307673_n

Ünye Bedensel Engelliler  Genlik ve Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya , Ak Parti Kadın Kolları üyesi aynı zamanda Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Suna Yerlikaya yeni yerimizde Çakır Medyayı  ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Nihat Yerlikaya kısa süre önce yayın hayatına başlayan Çakır Medyanın bugünkü duruma gelmesinden ve bunu gerçekleştiren kişinin kendi camiasından bir arkadaşının olmasından büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirtti.Bundan sonraki yayın hayatında da  bizlerin hep yanında olan Çakır Medya’ya yeni ofisinde başarılar dilerim, dedi.

Kulüp sporcusu Suna Yerlikaya ise konuşmasında, 6.Antalya uluslar arası Kahraman Bahadır ilkbahar okları okçuluk yarışmasına katılmak üzere Ünye bedensel engelliler spor kulübü okçularımız 31 mart salı günü yola çıkacaklar.

Sizin aracılığınızla şahsım ve arkadaşlarım adına, Ulaşım,konaklama vs . her konuda yardımcı olan Büyük Şehir Belediye Başkanımız sayın Enver Yılmaz beye, Ünye Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çamyar beye,Ak partı ilçe Başkanımız sayın Arif Ergün beye ve Ak parti kadın kolları Başkanımız sayın Fatma Çalık hanımefendiye  sonsuz teşekkürler ediyoruz. Sağ olsunlar bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemediler  dedi.

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Nihat Yerlikaya ve Suna Yerlikaya’ya teşekkür etti.Ve 6. Uluslararası Bahadır Akdoğan, Bahar Okları Okçuluk Yarışmasına katılacak olan Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı nezdinde turnuvaya katılacak bütün sporculara başarılar diliyoruz.Biz hem basın olarak hem de şahsım adına engellinin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.İyi dilekleriniz için teşekkür eder, bu yeni oluşumların her iki kuruluş için bir başlangıç olmasını temenni ederim dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-