eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE’DE YAZ SPOR OKULLARINA TALEP ARTTI 

ÜNYE’DE YAZ SPOR OKULLARINA TALEP ARTTI 
13 Haziran 2018 - 3:27

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün bünyesinden 18 Haziranda başlayacak olan Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce 5-18 yaş gençlerin katılacağı Yaz Spor Okulları 16 farklı branşta eğitim verecek.

Çalışmalara iki ay öncesinden başladıkları ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, velilere seslenerek “Sağlıklı ve düzgün bir nesil için Yaz Spor Okullarına” dedi.

“Yaz Spor Okullarıyla ilgili Ünye Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Aydım Kuyumcu gazetemize yaptığı açıklamada: “Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak antrenörlerimizin yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz Spor Okullarımız tam teşekküllü, donanımlı ekibimizle birlikte start vererek başlayacaktır. Başlama tarihimizi bayramdan sonraki pazartesi günü olarak belirledik. Ekibimizle beraber son 2 ayımızı Yaz Spor Okullarının tanıtımıyla ilgili geçirdik. Ekibimiz ilk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı ilköğretim okullarına giderek tanıtımlar yaptı. Ramazan etkinlikleri dediğimiz belediyemizin faaliyetleri olan cumhuriyet meydanında yapılan çalışmalara oradaki halkın katılımını da görerek ekibimizle beraber 12 gün boyunca orada Yaz Spor Okulları tanıtımlarını da yaptık” dedi.

“Bu Yıl Yaz Spor Okullarımız Daha Yoğun”

Kuyumcu: “Çalışmalarımızın neticesinde katılımların üst seviyede dönüşünü bize getirdi. Yani çalışmalarımızı geçmiş yıllara göre daha disiplinli, daha kurumsal olarak yapmamız sebebiyle geçmiş yıllardaki katılımlara bakarsak bu yıl Yaz Spor Okullarımız daha yoğun ve yüksek katılımla başlayacaktır. Yaz Spor Okulları spor branşlarımız, wushu, tekvando, masatenisi, güreş, bilek güreşi, voleybol, basketbol, judo ve satranç gibi çeşitli dallarda olacak. Bu vesileyle de tüm halkımıza, anne ve babalara 5 yaşından 18 yaşına kadar bütün çocuklarımızı yönlendirerek spor yapmalarını, sağlıklı ve düzgün bir nesil yetiştirmek adına Yaz Spor Okullarına göndermelerini talep ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P