eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE SPOR’DA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

ÜNYE SPOR’DA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR
28 Haziran 2018 - 1:36

Ünye1957spor bu sezon şampiyonluğu riske etmemek için transferde sık eleyip ince dokuyarak takıma önemli isimleri transfer etmeye devam ediyor.Transferler ve sezon hazırlıkları hakkında gazetemize konuşan Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü  Erhan Eren,yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar ve hazırlık kampı programı hakkında bilgiler verdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Ünye 1957 Sporun kadrosunda şimdilik , Abdullah Çiçek, Bahri Çiçek, Ndong Meye, Erkan Kestir, Muhammet Kaan Dönmez, Selçuk İlkan Yanık, Furkan Yıldırım, Emre Açıkgöz, Lokman Atakol, Kaan Yüksel, Ahmet Balcancı, Ali Yakup ve Devran Çamurdaş yer alıyor.

GELEN VE GİDEN TRANSFERLER VAR

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü  Erhan Eren;”Transfer çalışmalarımız yeni sezonla ilgili devam ediyor.İç transferde bizimle yola devam edecek futbolcularla anlaştık ve yedi futbolcu ile yola devam edeceğiz, dış transferde Devran ile birlikte yedinci transferimizi yaptık. Sekizinci transferimizi de Cumartesi günü yapacağız.  Geçen seneki kadromuzla anlaşmaya vardığımız 6 arkadaşımız vardı ki bunlardan Kaleci Emre Yılmaz Er arkadaşımızla da yollarımızı ayırdık.

Ahmet Balcan ile anlaştık. Samsun Atakum Belediyesporun sağbeki genç bir arkadaşımızdır. Gecen dönem Atakum Belediyespor’da bütün maçlarda oynamıştır. Ahmet, sağbek ama solbek ,stoper sağ açıkta da oynayan   joker bir futbolcu.

YILDIZ TRANSFER DEVRAN

Bugün de yine genç bir arkadaşımızla anlaştık. Devran Çamurdaş , 96 doğumlu genç bir arkadaşımızdır. Futbola Fenerbahçe alt yapısında başlamış ,daha sonra Eskişehir’de oynamış. Türkiye’de bu manada ismi bilinen genç yetenek olan, gelecek vaat ettiği  yazılmış çizilmiş ve sonra Beşiktaş’a transfer olmuş. Ondan sonraki yıllarda da BAL liginde oynamış   gelecek vaat eden genç yetenekli bir futbolcu.

TRANSFER SÜRPRİZLERİ DEVAM EDECEK

Bundan sonraki süreçte de transfer çalışmalarımız devam ediyor. Cumartesi günü bütün taraftarımızın da hoş karşılayacağı ve heyecanlandıracağı transferimizi de açıklama noktasına getirdik.Şimdilik ismini gizli tutuyoruz. Bundan sonraki noktada 2 orta saha ,2 de kanat oyuncusu transferi yaparak,  transferi kapatacağız .

 ”TARAFTAR YANIMIZDA OLSUN”

Gecen seneki gibi taraftarımızın yine yanımızda olmasını istiyoruz. İnşallah taraftarımızın daha seyir zevkini ortaya kayan bir takım çıkartacağız. Belediye başkanımızın söylediği gibi, biz birlikte güçlüyüz, biz birlikte Ünye’yiz .

 

Tabi burada transferlerden ve ciddi bir süreçten bahsediyoruz. Ünye1957spor’un  yeni hedeflerinden bahsediyoruz. Bu takım her zaman bir proje takımı, bunu projelendirdik.

  ”BAŞKAN ARKAMIZDAKİ DAĞ”

2015 senesinden sonra her aşamasını takip eden Belediye başkanımıza buradan teşekkür ederiz. Ben her zaman sayın Başkanımızdan arkamızdaki dağ diye bahsediyorum ve bütün Ünye’de bunun farkında. Bunun taçlanacağı düşünüyoruz. Transferde elimizden geleni kadar yaptık. Özen göstererek birazda onun için ağırdan alarak devam ediyoruz.

LİG ERKEN START ALACAK

Lig Eylül Ayının Ortasında Başlayacak.BAL liginin başlama tarihinin Eylül 15 gibi düşünülüyor.Önümüzde uzun süre var ama biz şampiyonluk hedefi ile yola çıktığımız için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

”HAZIRLIK PROGRAMIMIZ HAZIR”

Ünye1957spor bütün taraftarlamızı memnun edecek, yüzünü güldürecek bir takım oluşturuyor. Temmuz ayının sonu itibarı ile takımımız Ünye’de toplanacak. 3 etaplı bir kamp sonrası 4. etap kampında  Ünye’ye geri döneceğiz. İlk  hafta kendi tesislerimizde çalışmalarımızı yapacağız. 2. ve 3. etaplar Bolu ve Afyonda olacak. Son etap çalışmamızda tekrar lig öncesi kendi tesislerimizi tamamlayarak lige hızlı ve hazır giriş yapacağız.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P