eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyespor’da Ses Yok

Ünyespor’da Ses Yok
editor( unyenethaber@hotmail.com )
30 Mart 2015 - 11:38

Ünyespor 0-0 Ulukavakspor

1384021_688589664582399_7338832087568425071_n

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 24. Hafta mücadelesinde saha kapatma cezası nedeniyle Samsun 19 Mayıs İlçe Stadı’nda Ulukavakspor ile karşı karşıya gelen Ünyespor rakibi ile golsüz berabere kalarak düşmeme mücadelesindeki rakibi Fatsa Belediyespor’un Çarşambaspor’a yenildiği hafta çok önemli 2 puan kaybetmiş oldu.

Fatsa Belediyespor ile Ünye’de oynanan karşılaşma sonrası seyircisiz saha kapatma cezası ile cezalandırılan Ünyespor, Ulukavakspor ile Samsun 19 Mayıs İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi. İki takımın da düşmeme mücadelesi verdiği 24. haftanın en kritik karşılaşmasını Rize Bölgesi hakemlerinden Sinan Dereci yönetti. Mutlak galibiyet için sahaya çıkan yeşil-beyazlılar 90 dakikalık mücadelede gol atma başarısı gösteremeyince konuk Ulukavakspor ile puanları paylaştılar.

19 Mayıs İlçe Stadı’ndaki mücadeleye Ünyespor Tanzer Kargoğlu, Özay Günay, Ferda Uygun, İsmail Karayiğit, Taner Cındık, İbrahim Karayiğit, Ceyhun Bükü, Umut Bavagir, Atakan Koç, Oğuzcan Alkan ve Fatih Türkgenç on biri ile başladı. Yeşil-beyazlılarda ikinci yarı Atakan Koç’un yerine Abdülkadir Çelikkaya, Oğuzcan Alkan’ın yerine de Batuhan Türkmen dahil oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım kontrollü oynarken Ünyespor rakip takımın kendi alanında kaldığı dakikalarda daha fazla öne oynama isteği ile hücum denemelerinde bulundu. Ancak final paslarında ve son vuruşlarda etkili olamayan Ünyespor bu devre aradığı golü bulamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha hareketli ve daha organize görülen Ünyespor Abdülkadir’in de oyuna dahil olmasıyla birlikte gol pozisyonlarına girmeye başladı. Bu pozisyonlardan birinde Abdülkadir’in sert vuruşunu Ulukavakspor kalecisi son anda köşeden çıkartınca Ünyespor öne geçme şansını değerlendirememiş oldu. Maçın son çeyreğinde baskıyı artıran Ünyespor karşısında iyice bunalan Ulukavakspor savunması oyunu yavaşlatma eylemlerine başvurunca son dakikalar yat kalklarla geçti. Gol için yüklenen Ünyespor bir türlü öne geçecek fırsatı yakalayamayınca zorlu mücadele başladığı gibi sona erdi.

Bu sonuçla her iki takım 1’er puan kazanarak haftayı tamamladılar. Ünyespor 24. hafta sonunda puanını 22’ye yükseltti ve sıralamada 10. sıradaki yerini korudu. Ulukavakspor ise aynı puanla 11. sırada kaldı. Yeşil-beyazlılar ligin son iki haftasında gelecek Pazar günü şampiyonluğunu ilan eden Kastamonuspor ile deplasmanda karşı karşıya geldikten sonra son hafta kendi sahasında yine düşmeme mücadelesi veren Turhalspor maçı ile ligi bitirecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P