eskort samsun

ÜNYENETHABER

”Çocuklarımıza Kitap Okuma Alışkanlığını Kazandıralım”

”Çocuklarımıza Kitap Okuma Alışkanlığını Kazandıralım”
30 Mart 2015 - 15:02

IMG_5413

51. Kütüphane  Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur TOPARLAK, Gazi Halk Kütüphanesi Müdürü Bekir SEÇİL  ile birlikte Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.DIK REKLAM

Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur TOPARLAK tarafından Kütüphaneler Haftası dolayısıyla yapılacak olan etkinlikler hakkında Vali BALKANLIOĞLU’na  bilgi verdi.

Kütüphane  Müdürlüğü olarak yapılan faaliyetleri de anlatan Uğur TOPARLAK, Gazi İl  Halk Kütüphanesinin alt katında bulunan 800 metre karelik alanı, 200 kişilik etüt merkezi olarak kütüphanenin hizmetinde kullanacaklarını ve 1 ay içinde faaliyete geçeceğini  ifade etti ve  kütüphaneye kayıtlı üye sayısında yapılan çalışmalar sonucunda önemli oranda artış sağlandığını sözlerine ekledi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ”Çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak gerekiyor. Kitap okumayan kişi  okuduğunu da anlayamaz” diyerek, kitap okumanın önemine vurgu yaptı.

“Çok kitap okuyanın kelime haznesi artar, sınavlarda başarılı olur. Kendisini daha rahat ifade eder” diyen Vali BALKANLIOĞLU, kendisinin de çok kitap okuduğunu belirterek, kitap okumanın faydalarını çok gördüğünü ifade etti ve “Çocuklarımıza çok kitap okumalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-