eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Madalyasını 15 Temmuz Şehitlerine Armağan Etti

Madalyasını 15 Temmuz Şehitlerine Armağan Etti
16 Temmuz 2018 - 13:46

10-17 tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen minik-minik yıldız Muay Thai Türkiye şampiyonasında Ünyeli sporcu Azra Ocak 28 kiloda Türkiye birincisi oldu.

Muay Thai Federasyonu’nun 15 Temmuz Şehitleri anısına Çanakkale’de düzenlemiş olduğu Türkiye Şampiyonası’na Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü’nden 3 erkek ve 4 bayan sporcu katıldı. Minik-minik yıldız kategorisinde gerçekleşen şampiyonada Türkiye Birinciliğini 28 kilo minik bayanlarda Azra Ocak elde etti. Başarılı minik sporcu şampiyonada kazandığı madalyasını 15 Temmuz Şehitlerine armağan etti.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Selami Kurt  konu hakkında şunları ifade etti; ”Şampiyonaya 716 sporcunun katıldığı ve Türkiye birincilerinin yılsonunda Tayland’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katılıyor olmaları ve bizimde bir sporcu ile katılıyor olmamız sporcularımızı ve kulüp yöneticileri olarak bizleri bir hayli mutlu etmiştir. Ünye Ak Gençlik olarak bir sonraki şampiyonada daha fazla birincilikler elde etmenin gayret ve uğraşısı içinde olacağız.

Bu şampiyonada bir kazancımızda aidiyet şuurumuzun gelişmesi yönünde Akşemsettin, Şeyh Edebali gibi Ertuğrul Gazi, Osman ve Orhan Gazi gibi değerlerimizi ziyaret etmemiz yine Muay Thai Federasyonu olarak Çanakkele Şehitliğimizi ziyaret edip Fatihalar okuyup “Kökü mazide olan atiyiz.” anlayışı içinde sporcularımıza bunları aşılamaya çalışıyor olmamız ilave kazancımız oldu.

Geçmiş şampiyonalarda olduğu gibi bu şampiyonada da bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çamyar Bey’e, İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı Bey’e, Belediye Başkan Yardımcımız Emrah Yılmaz Bey’e, Ahsen İnşaat Ahmet Çam Bey’e İlçe Spor Müdürümüz Aydın Kuyumcu Bey’e, hocamız ve sporcu yakınlarımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Bir önemli hususda şampiyon kızımızın 15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde düzenlenen bu şampiyonada elde ettiği altın madalyayı 15 Temmuz şehitlerine armağan ediyor olması. Bu vesileyle bizler de şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Azra Ocak kızımızı bu anlamlı düşüncesinden ve başarısından dolayı kutluyor, Dünya Şampiyonasında ve Milli Sporcu olma yolunda kendisine başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P