eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Stoper Mert Tuğ Ünye’de

Stoper  Mert Tuğ  Ünye’de
27 Temmuz 2018 - 0:32

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde sezon öncesi sahaya inmek için gün sayan Ünye 1957 Spor, Atakum Belediyespor’dan kaleci Erman Sarı’nın ardından dün de stoper oyuncusu Mert Tuğ ile anlaştı.

 

Kaleci Lokman Atakol ile karşılıklı görüşerek yollarını ayıran Ünye 1957 Spor, kaleci boşluğunu Atakum Belediyespor kalecisi Erman Sarı ile doldurduktan sonra stoper arayışlarında rotayı yine Atakum Belediyespor’a çevirerek 28 yaşındaki Mert Tuğ ile anlaştı.  Geçtiğimiz sezon statü gereği Bal Ligi’ne veda eden Atakum Belediyespor’un stoperi Mert Tuğ, 4.Grup’ta 4 numaralı formasıyla Samsun temsilcisinin savunmasının sigortasıydı. Atakum Belediyespor forması ile 26 haftada 25 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu sezonu 4 golle kapatmıştı. Geçtiğimiz sezon Ünye Şehir Stadı’nda ligin ilk yarısında oynanan ve Ünye 1957 Spor’un 3-2 üstünlüğü ile sona eren maçın 90+7.dakikasında takımının ikinci golüne imza atan Mert Tuğ, Yeni Amasyaspor, Eti Lisesi Gençlikspor ve Sinopspor’a da gol atma başarısı gösterdi.

Ünye 1957 Spor’un yeni stoperi  Mert Tuğ kariyerinde Bölgesel Amatör Lig’de 156 maça çıkarken, 2016-2017 sezonunda Ergene Velimeşespor forması ile Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadı. Kariyerinde 156 Bal Ligi ve 1 Türkiye Kupası maçı bulunan Mert Tuğ, toplamda 21 gol kaydetti.

Bartınspor alt yapısından yetişen ve uzun yıllar burada forma giyen Mert Tuğ, Kozlu Belediyespor, Somaspor, Bornova 1881 Spor, Bornova Yeşilovaspor, Ergene Velimeşespor ve en son Atakum Belediyespor forması giymişti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P