eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TMVFL MİLLİ KARMA’SI ÜNYE’DE

TMVFL MİLLİ KARMA’SI ÜNYE’DE
28 Temmuz 2018 - 1:05

Ünye Belediyesinin 19 senedir düzenlemiş olduğu Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm  Festivali kapsamında TMVFL Milli Karması maçlar yapacak.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek  final karşılaşmalarının yanı sıra muhteşem bir gösteri maçı da yapılacak.

 

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu 2017-2018 Futbol Ligi’nde oynamış oyunculardan oluşan TMVFL Milli Karması hafta sonunda Ordu’da Ordu Veteranlar ile Ünye’de ise Ünye Veteranlar ile futbol karşılaşmaları yapacaktır.

 

TMVFL Federasyonu Başkanı Sayın Kenan Gürsu, Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu ile beraber teknik heyette Metin Özakın (Menejer), Selim Demirci (Sportif Direktör), Tanju Nayman (Antrenör), Kazım Tıkıllıoğlu (Antrenör), Göksel Arı Argun (Antrenör) yer aldı.  Federasyonun internet sitesinden 24 kişilik TMVFL Milli Karması aday kadrosu açıklandı.

 

TMVFL Milli Karması ile Ordu ve Ünye Veteranlarlar takımları ile oynanacak karşılaşmaların programı:

Ordu Şöhretler Karması ile TMVFL Milli Karması arasında Futbol Müsabakası 28 Temmuz Cumartesi günü Saat 17:00’de Ordu Şehir Stadı’nda oynanacak ve TV52’den canlı olarak yayınlanacak.

Ünye Veteran Futbol Karması ile TMVFL Milli Karması Plaj Futbol Müsabakası 28 Temmuz Cumartesi günü Saat 20:45’te Ünye Belediyesi Plaj Tesisleri’nde oynanacak ve TRT SPOR ve ALTAŞ TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Aynı gün saat 21.45te Cem İddia ve Müezzinoğlu arasında final maçı yapılacak. Final maçının ardından ise kupa töreni gerçekleştirilecek. Bu heyecan verici karşılaşma ise futbolseverler tarafından takip edilecek.

Festival kapsamında Ünye Şöhretler Karması ile TMVFL Milli Karma Futbol Müsabakası 29 Temmuz Pazar günü Saat 16:45 Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak ve ALTAŞ TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Ünye’de gerçekleştirilecek gösteri maçında Veteranlar takımında efsane isimler yer alıyor. Avukat Arif Çelikin kaptanlık yapacağı takım, Ömer Bozkurt, Kasap Ali, Orhan İhtiyaroğlu, Orhan Koca, Kayık Ayhan, İZO 8, Uzun Mehmet, Fahri Gülay, Vural, Uğur Şimşek ve Serdar Kocaoğlu gibi efsane isimlerden oluşacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P