eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

PLAJ FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU CEM İDDİA OLDU

PLAJ FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU CEM İDDİA OLDU
29 Temmuz 2018 - 3:03

Ünye ilçesinde, “19’uncu Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali” düzenlendi.

Ünye Belediyesince gerçekleştirilen festival kapsamında, ilçe sahilinde plaj futbol turnuvasının final müsabakası yapıldı.

Final öncesinde, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) 2017-2018 Futbol Ligi’nde oynamış oyunculardan oluşan TMVFL Milli Karması ile Ünye Veteran Futbol Karması bir gösteri maçı yaptı.

Ardından turnuvanın final maçı, Cem İddia ve Müezzinoğlu takımları

arasında oynandı. Turnuvanın şampiyonu, rakibini 6-3 yenen Cem İddia takımı oldu.

Etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

PLAJ FUTBOLU TÜRKİYE’NİN DEĞERİDİR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, burada yaptığı konuşmada, Ordu’nun ve Türkiye’nin bir değeri olan plaj futbol turnuvasının final maçıyla sona erdiğini söyledi.

Turnuvayı keyifle izlediklerini dile getiren Genç, “Final oynayan takımlarımızı ve bir ay boyunca burada mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyoruz. Ünyemizde gerçekten çok güzel spor faaliyetleri yapılıyor. Bu faaliyetlere destek olan başta Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a, ekibine ve bu organizasyonda emeği geçen görünmez kahramanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Final maçı sonrasında düzenlenen kupa töreninde, “En Centilmen Futbolcu” ödülü Adem Bölükbaş ve Aytaç Aydemir’e, “En Centilmen Takım” ödülü Alp Medya Ünye Veteranlar ve Köroğlu Kuyumcu takımına verildi. Turnuvanın 1’incisi Cem İddia, 2’nci olan Müezzinoğlu ve 3’üncü olan Loca Cafe takımlarına da kupaları takdim edildi.

CEM ÖZDEMİR’DEN KUPA SONRASI TEŞEKKÜR

Şampiyonluk kupasını alan Cem Özdemir ,” Bu turnuvada emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Finaldeki rakibimiz Müezzinoğlu Avm ye finaldeki centilmen ve her türlü saygıyı hakkeden mücadeleci futbollarından dolayı kutluyorum. Evet bu geceyi günü benim için Cemiddaa markası için kalıcı bir sevince gurura çeviren 19. ÜNYE kumsal turnuvası 2018 yılı 1. Takımı şampiyon takım olan Cemiddaa oyuncularına sonsuz teşekkürler  ediyorum” diyerek maç sonu duygularını dile getirdi.

Ödül törenine, , Ünye Belediye Başkan Vekili Zekai Baş,Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P