eskort samsun

ÜNYENETHABER

Büşra ve Mesut Muhteşem Törenle Dünya Evine Girdiler

Büşra ve Mesut Muhteşem Törenle Dünya Evine Girdiler
03 Ağustos 2018 - 0:22

 

Gülşen-Yusuf Güneş’in güzel kızları Büşra ile Rukiye Mustafa Kolcu’nun kıymetli oğlu Mesut, Ünye’de dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Genç çiftin muhteşem düğün töreni Ünye Çakırbey Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Çiftin düğün törenine katılım bir hayli yüksekti. Genç çift alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimi ve takı töreniyle devam etti.

Düğün töreni davetli akınına uğradı

Çakırbey Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni muhteşem bir organisazyon ile gerçekleşti. En ince detayların bile düşünüldüğü düğün törenine oldukça fazla davetli katıldı.

Birlikte ömür sürmeye “Evet” diyen genç çift, gece boyunca gönüllerince eğlendi. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek düğün töreninde davetliler de sahneyi biran olsun boş bırakmadı.

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Çakır Medya ailesi olarak biz de genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-