eskort samsun

ÜNYENETHABER

ESNAFLARDAN YARDIM ELİ

ESNAFLARDAN YARDIM ELİ
01 Nisan 2015 - 18:09

Her ay bir esnaftan ihtiyaç sahiplerine yardım…

11103620_780126198761631_1206243099_o

Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz 10 ihtiyaç sahibi ailelere, esnaflarla görüşerek farklı mekanlarda yemek yediriyor. ”Her ay bir esnaf 10 ihtiyaç sahibi aileyi doyuruyor” kampanyası kapsamında Ünye Mantı Evi ihtiyaç sahibi 10 aileye mantı ikramında bulundu.  Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın da katılımıyla gerçekleşen bu yemekte eğlenceli anlar yaşandı.

Ünye Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün bugüne kadar hayata geçirdiği çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar;

”Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz Belediyemizin ihtiyaç sahiplerine uzanan sıcak elidir. Bu kapsamda Müdürlüğümüzün hazırladığı “Her Ay 1 Esnaf 10 İhtiyaç Sahibi Aileyi doyuruyor” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 10 annemizi Ünye Mantı Evinde, aynı masanın etrafında buluşturdu. Alan el ile veren eli buluşturacağız demiştik. Bu kapsamda bugün işletme sahiplerimiz Ayşegül ve Özgür yürür çiftimiz ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz buluşturduk. Kendisi misafirlerimize bugün mantı ikram etti. Kendisine bu projeye destek olduğu için teşekkür ediyorum. Bu etkinliğimiz farklı mekanlarda, farklı ihtiyaç sahibi ailelerimizle gerçekleşmeye devam edecek. Projeyi hayata geçiren Müdürlüğümüze ve bizlere destek olan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-