eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vekaletle Kurban Kesim Standları Kuruldu

Vekaletle Kurban Kesim Standları Kuruldu
06 Ağustos 2018 - 14:18

Ünye’de Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı tarafından Vekaletle Kurban Kesimi Programı için standlar kuruldu.

Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş”  isimli kampanya için Ünye Meydanı ve Ünye Büyük Cami’nde kurulan standlar sayesinde, kurbanlar İslami usullere uygun olarak kesilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Bayram arifesine kadar bağış yapmak isteyen vatandaşları standlara beklediklerini söyleyen Ünye Gürecülü Mahallesi İrfan Aras Cami İmam hatibi Davut Çelen, Diyanet Vakfının güvenilir bir kurum olduğu için insanların bağış tercihlerinin buradan yana olduğunu belirtti.

Ünye Gürecülü Mahallesi İrfan Aras Cami İmam hatibi Davut Çelen:

“Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız önce standlarımıza gelerek bağış yapmak istediklerini belirtecekler, daha sonra yurt içi 850 Türk Lirası, yurt dışı 625 Türk Lirası olan kurban bedelini Ziraat, Vakıf yada Halk Bankasına yatıracaklar. Paranın yatırıldığına dair dekontla birlikte standlaramıza gelip makbuz alacaklar. Bağış yapan vatandaşlarımız kurban kesiminden sonra telefonla bilgilendirilecektir.” dedi.

Son günün 20 Ağustos olduğunu belirten Çelen, “Arife günü de dahil standlarımızda bağış yapmak isteyenlerin bağışları alınıyor. Bağış yapacak insanlar güvenilir olduğu için bağış tercihlerini buradan yana kullanıyorlar.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı ve Merkez büyük Camii önünde kurulan kardeşinle yakınlar statları 20 ağustosa kadar hizmet’te olacak

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-