eskort samsun

ÜNYENETHABER

NUMAN KURTULMUŞ ORDU ADAYI MI ?

NUMAN KURTULMUŞ ORDU ADAYI MI ?
04 Nisan 2015 - 16:16

Merak edilen isimlerden bir tanesi de Numan Kurtulmuş…

numan_kurtulmus_ordudan_mi_aday_oluyor_h17438

AK Parti’ye katılan ve ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni kurduğu kabinede Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde Ordu’dan mı aday olacak. Kimlerin milletvekili adayı olacağı konusu şimdiden konuşulmaya ve merak edilmeye başlarken, en çok merak edilen isimlerden biri de Ordulu olan Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ.

Ak Parti’nin Numan KURTULMUŞ’u tıpkı 2011 seçimlerinde İdris Naim ŞAHİN’i bir ağabey, toparlayıcı olarak Ordu’dan aday yaptığı gibi Numan KURTULMUŞ’u da aynı şekilde Ordu’dan aday yapacağı şeklinde tahmin ve beklenti var.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan üst komisyon çalışmalarını yoğunlaştırdı. Komisyon bir taraftan milletvekili adaylarını, diğer taraftan da seçim bölgelerinin koordinatörlerini belirledi. Buna göre; üst komisyonda seçim bölgeleri partinin önde gelen isimleri arasında paylaştırıldı. Kadın adaylara da pozitif ayrımcılığın getirildiği üst komisyonda, kadın adayları seçilebilecek yerlerden ve sıralardan aday gösterilecek. Buna göre Şanlıurfa milletvekili adayı olması söz konusu olan Numan KURTULMUŞ,un seçim yeri kendi bölgesi olan Ordu olabileceği kulislerde konuşuluyor.

 

Ak parti milletvekili adaylarının açıklanacağı 7 nisan tarihine az bir zaman kala Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş hakkındaki spekülasyonların ciddi anlamda devam etmesi Ordu da merakla takip ediliyor.

Ağır abi  formülünü devam ettirmek isteyen Ak Parti, eğer Numan Kurtulmuşu Ordudan aday gösterirse, bir çok milletvekili aday adayı akıbeti şimdiden ne olacak diye tartışılıyor. Ordu da Ak Parti içerisinde taşların oynayacağı ve seçimlerde ağır abi formülünün etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-