eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

FUTBOL ÇAMURDAN KURTULACAK

FUTBOL ÇAMURDAN KURTULACAK
29 Ağustos 2018 - 0:45

Ünye de yaşanan sel felaketinin ardından amatör kulüplerin maçlarını ve antrenmanlarını yaptığı Cevizdere Tesisleri kullanılmaz hale gelmişti.

Amatör spor kulüplerinin mağduriyetlerini  gazetemizde yayınlamıştık. Yayınladığımız haberin ardından söz konusu duruma Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa genç kayıtsız kalmadı.

Mustafa genç spor kulüplerine mağduriyetlerini en kısa zamanda düzeltileceğini, çalışmaların başladığını ve her türlü planlamanın yapıldığını belirtti. Genç yaptığı açıklamada doğal afetlerle ilgili yapacak pek bir şeyimiz yok ama müdürlük olarak gereken neyse yapıyoruz. Spor camiamız bu konuda müsterih  olsun dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ konuşmasına söyle devam etti

”Müdürlük olarak sel olduğunda hemen müdahale ettik Çevre Şehircilik ve Afad’a yazı yazdık. Çevre Şehircilik’in elinde çok iş olduğu için baktık ki iş uzayacak, Ankara’dan uzman istedik.Bölgeye  3 tane uzman geldi incelemelerde bulundular. Bayramdan önce incelemeler tamamlandı. Muhtemelen bir iki gün içinde çim sahanın yenilenmesi mi gerekir temizlenmesi mi gerekir diye, Tesisler Daire Başkanlığına raporlarını verecekler.

Bu rapor gelir gelmez de hemen ödeneğini isteyeceğiz. Zaten AFAD olduğu için iade süreci de hızlı olur. Spor kulüplerimizin mağduriyetini hızlı bir şekilde kapatacağız.

ÜNYE KULÜPLERİ İLK MAÇLARI DEPLASMANDA OYNAYACAK

Futbol İl Temsilcimizle de bu konuyu  konuştuk. Belki tesisler  ilk maçlara yetişmeye bilir diye alternatif plan yaptık.Ünye’nin ilk 2 ay ki maçlarını deplasmana versek diye bir planlama düşündük. Süreci takip müdürlük olarak hatta Ünye Belediye Başkanlığı ile beraber yakinen takip ediyoruz.

Sahanın ne kadar surede yapılıp kullanılabilir hale geleceğini bilemiyoruz. Çim sahayı bizim normal ekip temizleyecek. Tek saha olduğu için hızlı yaparız diye düşünüyoruz.

ÇINARSUYU TESİSLERİNİ HAZIRLIYORUZ

Kulüplerin antrenmanlarını geçici olarak yapılabilmesi için oranın soyunma odalarını temizleyeceğiz. Halı sahaya ufak rötuşlar yaparak takımlar en azından antrenman yapabilsin diye orayı geçici olarak hazırlayacağız. Onun dışında Ünye’de herhangi bir alternatifimiz yok” dedi

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P