eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vatandaş Köprünün Durumunu Merak Ediyor

Vatandaş Köprünün Durumunu Merak Ediyor
07 Eylül 2018 - 1:01

Ünye’de yaşanan sel felaketinde yıkılan köprüler devlet tarafından tekrar yapılmaya devam ediyor. Vatandaşın yaralarını saran Devlet yıkılan köprüler için çalışmalara başlarken, Cevizdere mevkinde bulunan ve yaklaşık 20 köy birbirine bağlayan Başköy Köprüsü için henüz çalışmalarına başlanmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Durumdan muzdarip olan ve yolu kullanamayan vatandaşlar gazetemiz WhatsApp ihbar hattına şikayetlerini yerine dile getirdiler. Yaklaşık 20 köyün bağlı olduğu köprüde herhangi bir çalışma yapılmaması ve bu konuda bilgi almak istedikleri yetkililerin kendilerine aydınlatıcı bilgi vermediğinden yakındılar. Yetkililerin köprü hakkında bilgi istediklerinde topu birbirlerine attıklarını, o işle DSİ ilgileniyor dediklerini, DSİ’ninde köprü işi karayollarının olduğunu belirtmesiyle bir çıkmaza girdiklerini söylediler.

“Ne yazık ki halen bir sonuç alamadık, bu köprü yapılacak mı? Ne zaman yapılacak? Köylüler olarak bilmek istiyoruz ve aracılığınızla yetkililere sesleniyoruz” dediler

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-