eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü Futbol Kulübü’nün Yeni Yönetimi Belli Oldu

Ünye Gücü Futbol Kulübü’nün Yeni Yönetimi Belli Oldu
08 Eylül 2018 - 18:10

Ünye’nin ilk ve tek kadın futbol takımı olan Ünye Gücü Futbol Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Nihat Şen’in divan başkanlığında gerçekleşen kongrede çoğunluk sağlanarak Hüseyin Gerçeker Başkan seçildi.

Başkan Yardımcılığı görevine Ahmet Yıldıran ve Nuray Şavaş’ın getirildiği yönetimin asil üyeler listesinde; Abdulkadir Bulat, Adnan Mutlu, Fatih Alparslan, A.Muhsin Şimşek, Nihat Güler, Emine Uysal, Hüseyin Gerçeker, Nuray Savaş ve Ahmet Yıldıran yer alırken, yedek üyeler listesinde; Yiğit Küçükoğlu, Hüseyin Şener, Cemal Sider, Kadir Tamtürk ve Mithat İşevi bulunuyor.

Yeni yönetimin denetleme kurulu üyeleri listesinde İrfan Tosun, Celil Güler ve Oktay Fidan, yedek denetleme kurulu üyeleri listesinde ise Yusuf Aykanlı, Yusuf Türk ve Ali Emre Eroğlu var.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Muhammet Kışla, Nihat Şen ve Hüseyin Gerçeker şunları belirtti;

Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla: “Kulübümüz 2016 yılında kuruluşunu yaptıktan sonra, Ünye’de futbol altyapı çalışmalarına ardından da Ünye’nin ilk ve tek kadın futbol takımının kuruluşunu yaparak geçtiğimiz sezon 3. ligde mücadele etti. Kulübümüz yeni süreçte yeni bir yönetimle yola devam edecek.” diye konuştu.

Divan Kurulu Başkanı Nihat Şen: Bayan futbol takımı bölgede 3. Ligde oynuyor. Bu durumdan benim ve bir çok kişinin yeni haberi oluyor. Bu kulübün kurulmasında emeği geçen yönetim kurulu kurucu başkanı ve geçmişteki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. bir şeyi kurmak önemlidir ancak sürekliliğini sağlamak daha da önemlidir. Bu yüzden yönetime gelecek arkadaşların bu anlayış ve profesyonel bakış açısı ile spor kulübünü yönetmelerini istiyorum. Kulüpleri ayakta tutan en önemli unsurlardan biri maddiyat ve ekonomidir. Ekonomiyi düzgün planlamaz ve yönetemezseniz sürekliliği sağlayamazsınız. Ben elimden geldiğince bu kulübün ve yönetimin yanında olacağım.” diye konuştu.

Ünye Gücü Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Gerçeker: “Futbol hepimizin tutkusu ama kadın futbolu dediğimizde yabancı kalıyoruz. Bizim amacımız ilk önce kadın futbol takımımızı 2. lige çıkartmaktır. Daha sonra da farkındalık yaratacak farklı branşlara yönelmektir. Amacımız spor ve kötü madde ve alışkanlıklardan gençlerimizi kurtarmaktır.” diye konuştu.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P