eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yunus Emre Ailesi Yemekte Bir Araya Geldi

Yunus Emre Ailesi Yemekte Bir Araya Geldi
07 Nisan 2015 - 9:39

Yunus Emre Eğitim Kurumları ailesi tüm Kurs Müdürleri ve eğitim personelleri ile Kaledibi Restaurant ta yemekli toplantı düzenledi.

IMG_0088

Toplantının önemine ilişkin konuşma yapan Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim ARGAN amaçlarının eğitim kurumlarımızın her kademesinde görev yapan personellerimizin daha çok kaynaşmalarını sağlamak ve fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi. Argan, günümüz koşullarında sevginin, saygının, ilginin olmadığı bir ortamdan verimli sonuçların alınamayacağını ifade ederek, birliktelik mesajı verdi.

 

Toplantıya Yunus Emre Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı başta olmak üzere;

Sürücü Kursu Müdürü, İş Makineleri Operatörlük Kursu Müdürü, Mesleki Yeterlilik Kursu Müdürü, Dalış ve Cankurtaran Merkezi Müdürü ile çalışan tüm eğitim personelleri katıldı.DIK REKLAM

Yunus Emre Eğitim Kurumları ailesi, tüm Kurs Müdürleri ve eğitim personelleri ile Kaledibi Restaurant ta yemekli toplantı düzenledi.

Toplantının önemine ilişkin konuşma yapan Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim ARGAN, amaçlarının eğitim kurumlarımızın her kademesinde görev yapan personellerimizin daha çok kaynaşmalarını sağlamak ve fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi. Argan, günümüz koşullarında sevginin, saygının, ilginin olmadığı bir ortamdan verimli sonuçların alınamayacağını ifade ederek, birliktelik mesajı verdi.

Toplantıya Yunus Emre Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı başta olmak üzere;

Sürücü Kursu Müdürü, İş Makineleri Operatörlük Kursu Müdürü, Mesleki Yeterlilik Kursu Müdürü, Dalış ve Cankurtaran Merkezi Müdürü ile çalışan tüm eğitim personelleri katıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-