eskort samsun

ÜNYENETHABER

“LOKMACI DEDE” AÇILDI

“LOKMACI DEDE” AÇILDI
06 Nisan 2015 - 18:28

VİDEO HABER

SAM_6030

06.04.2015 pazartesi günü saat 14:00’de Orta Çarşı mevkinde Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR, Ünye Ak Parti İlçe Başkanı Arif ERGÜN ve Ünye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İbrahim Orhan BODANCI’nın katılımıyla Halis PALAVAR’ın işletmeciliğini yaptığı ”Lokmacı Dede” isimli restoran açılışı gerçekleşti.

Açılış öncesinde mikrofonlarımıza konuşan işletme sahibi Halis PALAVAR, ilk önce buranın sadece lokmacı olarak halka hizmet vereceğini fakat sonradan lahmacun ve çorba çeşitlerini de menüye eklediklerini söyledi.

Açılışı gerçekleştiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR ve Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR, bu işletmenin Ünye’ye ve Ünye halkına hayırlı olmasını dilediler.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR,

”Ünye de bu ve benzeri iş yerleri açıldıkça ve esnafımız gelecek ile ilgili umutlarını tazeledikçe, haliyle yöneticiler olarak bizlerin de yüzü gülüyor. Dolayısıyla burada 3-5 kişinin istihdam edip çalışabilmesi ve bu kişilerin evine ekmek götürüyor olması bizler için çok önemli. Orta Çarşı Caddesi Ünye’de ticaretin kalbinin attığı en önemli caddelerden bir tanesi. Bu yüzden burası ile ilgili çok güzel bir aydınlatma projemiz var. Bu projeyi Satın Alma Müdürlüğümüze bildirdik ve yakın zamanda ihaleye çıkarıp bu caddeyi boydan boya aydınlatacağız.” şeklinde konuşmasını gerçekleştirerek hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR,

”Öncelikle belirtmek isterim, bir iş yeri açmak ciddi anlamda cesaret ister ve bende işletme sahibi olan Halis Beyi cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah kalıcı bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu ve işletme sahibine ve tüm halka hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-