eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü FK, Giresun’dan Ceren ve Nida’yı Transfer Etti

Ünye Gücü FK, Giresun’dan Ceren ve Nida’yı Transfer Etti
14 Eylül 2018 - 1:43

Geçtiğimiz hafta ses getiren olağanüstü kongresiyle yeni yönetimini oluşturan Ünye Gücü Futbol Kulübü Kadın Futbol takımı transfer atağına geçti. TFF Kadınlar 3.Lig’de ilçemizi temsil eden kırmızı-beyaz-siyahlılar Giresun Sanayispor’dan kaptan Ceren Konar ve stoper Nida Kılıç ile anlaşmaya vardı.

 

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı yeni yönetimiyle ligde hedef büyütürken transfer komitesi de Teknik Sorumlu Muhammet Kışla’nın listesindeki oyuncularla görüşmelere başladı. Oktay Fidan, Emine Uysal, Ahmet Yıldıran’dan oluşan transfer komitesi transfer çalışmalarında ilk adımını attı ve geçtiğimiz sezon 6.Grubu lider bitirerek play of oynayan Giresun Sanayispor’un takım kaptanı sağ kanat oyuncusu Ceren Konar ve stoper oyuncusu Nida Kılıç ile anlaşmaya vardı.

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı transfer komitesi üyesi Oktay Fidan, 3.Lig’de ses getirecek ve 2.Lig’e yükselme mücadelesi verecek kadın futbol takımı için transfer çalışmalarına başladıklarını, ilk olarak da Giresun Sanayispor’un takım kaptanı Ceren ve stoperi Nida’yı Ünye’ye getirerek anlaşmaya vardıklarını söyledi. Fidan, transfer çalışmalarına devam edeceklerini ve prensip anlaşmasına vardıkları oyuncuları Ünye’ye davet ederek resmi olarak anlaşacaklarını ifade etti. İyi bir ekip kurmak istediklerini de sözlerine ekleyen Oktay Fidan, “Ünye’de bu sezon izlenebilir ve üst ligi hedefleyen Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımı oluşturmak adına yönetim kurulu olarak ve transfer komitemiz olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın futbol takımına oyuncu bulma noktasında erkek futboluna göre çok fazla seçenek bulunmuyor. Oyuncuların tamamına yakını lise veya üniversitelerin besyo bölümlerinde okuyorlar. Ünye’de bir spor lisesi veya bir besyo olmadığı için bu oyuncuları yakın illerdeki takımlardan yapmak zorundayız. Alt yapımızdaki oyuncuları yetiştirinceye ve takıma katıncaya kadar transfere dayalı takım kurmak lige bu şekilde devam etmek zorundayız. Hedefimiz belli, önce Ünye’ye iyi bir takım izlettirmek ve sonrasında da üst lige aday bir takım yapmak için kolları sıvadık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ceren Konar, Giresun’a kaptanlık yaptı.

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımının Giresun Sanayispor’dan transferi Ceren Konar; beş sezondur Giresun Sanayispor’da forma giyiyor. 2000 doğumlu Ceren takımında geçtiğimiz sezon sahaya kaptan olarak çıkarken kariyerinde 68 maçta 17 gole sahip. Ceren Konar, sağ bek ve sağ kanat mevkilerinde görev yapıyor.

Nida Kılıç, Sert ve güçlü stoper

Ünye Gücü FK’nın yeni transferi Nida Kılıç, 2000 Giresun doğumlu kuvvetli ve dayanıklı bir yapıya sahip. Futbola başladığı Giresun Sanayispor’da 4 sezondur forma giyen stoper oyuncusu Nida Kılıç, 63 maçta forma giydi ve 14 gole imza attı.

Nida Kılıç ve Ceren Konar, geçtiğimiz sezon Giresun Sanayispor formasıyla play of oynarken 2.Lig’e çıkma maçında Dicle Aslanspor’a mağlup olunca 2.Lig kapısından döndüler. Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımının yeni transferleri yeni takımlarıyla birlikte Ünye Şehir Stadı’nda ilk antrenmanlarına çıktılar.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P