eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Reis Spor Kulübü 2018’e Damga Vurdu

Reis Spor Kulübü 2018’e Damga Vurdu
17 Eylül 2018 - 18:31

2018 yılı Reis Spor Kulübü 2018 yılı durum değerlendirmesi yapıldı.

Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan tarafından Reis Spor Kulübü sporcularının, 2018 yılı içerisinde katıldığı şampiyonalardaki durumları değerlendirildi.

16 il birincisi ve toplamda 75 madalya kazandıklarını belirten Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, Reis Spor Kulübü sporcularıyla gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi;

Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan: “Biz 2018 yılını bu hafta sonu yaptığımız Minikler Türkiye Şampiyonası ile katıldığımız Türkiye Şampiyonaları son bulmuştur. Biz bu anlamda toplamda 8 ayrı ilde 8 kategoride Türkiye Şampiyonası’na katıldık. İlimiz ve ilçemiz adına gurur verici tablolar oluşturduk.

16 Tane İl Birincimiz Oldu

Kulübümüzden miniklerde 1, yıldızlarda 2, gençlerde 4, ümitlerde 3, büyüklerde 2, liselerde 3 ve  wushu büyüklerde 1 tane olmak şartıyla 16 tane il birincimiz oldu. Bunun yanı sıra yine final oynayıp da  gümüş madalya kazanan 22 tane sporcumuz oldu. Yarı final oynayıp da ilimizde 35 tane sporcumuz da 3.’lük madalyası almıştır. İki tane sporcumuz ise Türkiye finallerinde final oynayıp gümüş madalya kazanmıştır. Aynı zamanda bir sporcumuz da Kuşadası’nda yapılan taekwondo milli takımına davet edildi.

2018’de 75 Tane Madalya Kazandık

2018 yılında kulübümüze 75 tane madalya gelmiştir ve biz sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bizim hedefimiz 2019 yılında madalya sayısını 100’e çıkartmaktır. Spor bir ülkenin ahenk taşlarıdır. Spor sayesinde çocuklarımız kötü alışkanlıklardan kurtuluyorlar. Bu durum madalya kazanmaktan daha önemlidir.

Çocuklarımıza Yeteneklerine Göre Eğitim Verilmelidir

Gençler bizim geleceğimizdir ve yeteneklerine göre eğitilmeyen çocuklar hayallerine kanat çırpamazlar. Çocuklarımızı uzman eğiticilere teslim etmeliyiz. Her ben hocayım diyenden antrenör olmuyor. Çocuklarımız kendi yeteneklerinin dışında branşlarda eğitim görmemelidir. Önce yetenek taramaları yapılmalıdır ve daha sonra bu yeteneklere göre eğitim verilmelidir. Halk eğitim kursları gibi yerler çocukların yeteneklerine göre eğitim verilmeden antrenman yaptırıyorlar. Biz burada çocuklarımızın yeteneklerine göre branşlara ayırıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P