eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE’NİN BU MAHALLESİNDE DAYANIŞMA VAR

ÜNYE’NİN BU MAHALLESİNDE DAYANIŞMA VAR
11 Mayıs 2019 - 3:07

Mahallenin sevilen yeni muhtarı Naci Erdurak bireysel çabaları ile örnek bir muhtarlık sergiliyor.

Ünye’nin gelişmekte olan Nuriye  mahallesinin yeni muhtarı Naci Erdurak mahallenin çehresini değiştirmekle kalmadı,halkın bakış açısını da değiştirdi

YENİ MUHTAR FARKINI GÖSTERDİ

Nuriye mahalle muhtarlığına 31 Mart’ta seçilen  Naci Erdurak göreve gelir gelmez mahallenin makus talihini değiştirmeye başladı.

Öncelikli olarak mahallenin acil sorunlarına el atan muhtar Durak, yol,park,elektirik,su,temizlik ve sosyal yardımlaşma konularında gözle görülür çalışmalar yapıyor.

Muhtar Durak ,mahalleli içinde birlik ve beraberliği artırarak yapılacak işlerde örnek olunacak dayanışma görüntüleri sergiliyor.

“HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEMEK LAZIM”

Günümüzün en büyük sorunlardan birinin insanların kendi ellerinden gelen işleri bile başkasından ya da devletten beklemesi olduğunu Durak, “Maalesef sosyal devlet olurken, bazı konularda da zaafa düşmeye başladık. Bazı insanlarımız artık kendi özel ihtiyaçlarını bile devletten bekler hale geldi. Oysa insanın kendi ihtiyacını kendisinin görebilmesi en büyük güzelliklerden biridir. Bir çok kişi kendi kirlettiği kapısının önünü bile bir başkasının temizlemesini bekliyor.

Ramazan öncesi mahalle halkı olarak küçük, büyük hep beraber Ramazan yufkası açtık,Ramazana birlikte hazırlandık,ihtiyaç sahiplerine destek verdik,paketler dağıttık.Sıkıntılı bir yolumuz vardı .

Mahalle sakinleriyle ve bahçe sahipleriyle beraber yola engel olan ağaç dallarını kestik çözüm ürettik. Gördük ki birlik ve beraberlik varsa sıkıntı yok mutluluk var .

Elbette Gücümüzün yetmediği hizmetler de Belediyemiz,kurumlarımız ,devletimiz sağ olsun her konuda desteklerini esirgemiyolar. Hepsine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum ‘’diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-