eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye’de Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Ünye’de Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı
10 Temmuz 2019 - 19:42

Ünye Belediyesi 20. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Su Sporları Kulübü Derneği ile ortaklaşa düzenlediği plaj voleybolu, bugün saat 18:00 itibariyle Yalıkahvesi mevkiinde başladı.

Ünye plaj voleybolunun açılış maçı Veteranlar ile Kaygılar takımı arasında gerçekleşti.

10 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan 20. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Plaj Voleybolu müsabakalarına 14 erkek ve 6 bayan takım olmak üzere toplam 20 takım katılarak mücadele edecek.

Turnuva sonucunda 1. olan takım kupa, madalya ve 600 TL, 2. olan takım madalya ve 400 TL, 3. olan takım madalya ve 200 TL kazanacak. Erkekların ve bayanların ödülleri ise ayrı ayrı dağıtılacak. 

Plaj voleybolu turnuvalarının açılışında konuşan Ünye Su Sporları Derneği Başkanı Alparslan Öz;

“Voleybol organizasyonunu belediyemiz su Sporları Derneği’ne verdi. Bizde elimizden geldiğince çalışmalarımızı yaptık. Açılış maçı Veteranlar ile Kaygılar arasında olacak. Açılış maçından sonra resmi maçımız başlayacak. Her akşam 3 maaş gerçekleşecek.

Kızlar ve erkekler olmak üzere iki grubumuz var. Erkekler grubu ayrı, kızlar grubu ayrı maç yapacaklar. Erkekler grubunun maçları bugün başlıyor. Kızlar grubunun maçları ise 12 Temmuz’da başlayacak. Her takım 3’er maç yapacak, 3’er maçtan sonra gruplardan çıkan takımlar ayın 10’unda final maçı oynayacak. Böylelikle şampiyon belli olacak.” Dedi.

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu; “Bugün 20. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Yalıkahvesi mevkiinde plaj voleybolu turnuvaları başlıyor. Geleneksel hale getireceğimiz kum müsabakalarını bu yıl başlatmış olduk. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunu geleneksel hale getirerek daha çeşitli branşlarda devam ettirebiliriz. Ünye Belediyemizin ve Ünye Su Sporları Derneğimizin gerçekleştirdiği sportif etkinliklerde her zaman yanlarında olacağız. Bu anlamda bugün burada ilkini gerçekleştirdiğimiz spor organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. ” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-