eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA AKKUŞTA ETKİLİ OLDU

ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA AKKUŞTA ETKİLİ OLDU
12 Temmuz 2019 - 10:03

Başkan Demirci Olay Yerinde

Belediye Başkanı İsa Demirci ,Akşam Saatlerinde Akkuş Genelinde Yaşanan Aşırı Yağış, Dolu ve Şiddetli Rüzgar Sonucu Olumsuz Etkilenen Mahallelerde İncelemelerde Bulundu.

Ordu’nun bir diğer ilçesi olan Akkuş’ta da durum değişmedi. İlçenin bazı mahallelerinde çıkan aşırı fırtına 11 ev, 1 ahır ve 1 iş yerinin çatılarını uçurdu.

Bazı yolların kapandığı yerlerde ise Akkuş Belediyesine bağlı araçlar yol açma çalışmaları gerçekleştirdi. Fırtınadan zarar gören evleri ziyaret eden Başkan İsa Demirci,” İlçe genelinde yağan yağmur sonrası şiddetli fırtına meydana gelmiştir. Şu an gözlemlediğimiz kadarıyla 1 iş yerimiz olmak üzere 11 evimiz ve 1 ahırımızın çatısı uçmuştur. Çok şükür can kaybımız yada yaralı bir vatandaşımız yok. Bütün ekiplerimiz teyakkuzdadır.Afet Dolayısıyla Ev, İşyeri ve Tarım Arazilerinde Hasar Oluşan Vatandaşlarımıza Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletttik

Büyükşehir Belediyemiz ve Diğer Kolluk Kuvvetlerimizle Koordineli Bir Şekilde Çalışarak Ulaşım Başta Olmak Üzere, Elektrik Kesintilerine Anında Müdahale Ettik” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-