eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye’de “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” Eğitim Semineri Düzenlendi

Ünye’de “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” Eğitim Semineri Düzenlendi
12 Temmuz 2019 - 16:14

Ordu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü  ve Kadının Statüsü Genel Müdürlüü tarafından bugün Ünye’de “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” eğitim semineri düzenlendi. 

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Eğitmeni Gülşah Sezgin Çebi katıldı. 

Ordu Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personellerinden Gülşah Sezgin Çebi tarafından verilen eğitimde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konusunda sunum yapıldı.

Eğitimde, kadına yönelik şiddetin tanımlarının, türlerinin ve yaygınlığının, ayrıca kadına yönelik şiddetin kadınlar, çocuklar ve toplum üzerindeki etkilerinin anlaşılması ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda hizmet veren kurum ve kuruluşlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Eğitmeni Gülşah Sezgin Çebi gerçekleştirdiği sunum öncesi yaptığı konuşmada“ Kadına şiddet sadece Türkiye’nin değil tüm Dünya’nın bir sorunudur.  Eğitimimizin amacı toplumsal cinsiyet eşitsizliği,  kadın erkek eşitsizliği, kalıplaşmış yargıları, kadına uygulanan şiddeti, kadına şiddetin çocuklar üzerindeki etkisi, kadına yönelik şiddetin tanımları ve anlaşılmasını sağlamaktır. Bir diğer amacımız ise insanların kadına şiddete yönelik konularda  hizmet veren kurum ve kuruluşlar hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmaktır. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Düzenlenen eğitim semineri katılımcıların konu ile ilgili düşüncelerini paylaşmaları ve karşılıklı soru-cevap bölümü ile eğitim sona erdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-