eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Klasik Araçlar Ünye’de Buluştu

Klasik Araçlar Ünye’de Buluştu
13 Temmuz 2019 - 18:24

Türkiye’nin farklı illerinden Ünye’ye gelen klasik otomobiller, Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Klasik Araba Festivali’nde boy gösterdi.

Farklı modelleriyle sergilenen nostaljik araçlar, Ünye’yi adeta zamanda yolculuğa çıkardı.

Renkli görüntülerin yaşandığı Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar klasik otomobilleri tek tek inceleyip hatıra fotoğrafı çektirdi.

İki gün boyunca devam edecek olan Klasik Araç Festivali’nde gazetemize özel konuşan Mustafa Özkan yaptığı açıklamada “Bu yıl Klasik Araba Festivalinin 3.’sünü gerçekleştiriyoruz. Bu Ünyeliler için güzel bir etkinlik. Klasik Araba Festivalimizi ziyaret eden büyüklerimiz anılarını  tazeliyorlar. Bugün etkinliğimize ilimiz genelindeki ve çevre illerdeki klasik araçların bir kısmı katıldı. Yarın pazar olduğu için daha fazla araç  olacak.

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan ordu büyükşehir belediye Başkanı Hilmi Güler ve başkan vekili Adem Atik’e , Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya   ve cevap ve sanayi odası başkanı İrfan Akar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim. KlasikAraçlar Festivalimizi ziyaret eden vatandaşlar çok olumlu tepkiler veriyorlar. Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz Klasik Araçlar Festivali inşallah bundan sonraki yıllarda da devam edecek. ” dedi.

3. Klasik Araba Festivali için Trabzon’dan Ünye’ye gelen Alaattin Avanoz  ise “3 yıldır bu etkinliğe katılmak üzere Ünye’ye geliyorum. Aracım 1960 model. 16 yıldır bende. Geçen yıl Trabzon’dan toplam 22 araç katılmıştık. Bu yıl yaklaşık 13 araba katılıyor. Klasik otomobil bir sevdadır. Bizim ailede bu sevda dedemden babama, babamdan bana geçti. Oğlumda aynı şekilde klasik otomobili çok seviyor. İnşallah bu geleneği devam ettireceğiz. ” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-