eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDULU YALANLARA DEĞİL, GÜLER’E İTİMAT EDİYOR

ORDULU YALANLARA DEĞİL, GÜLER’E İTİMAT EDİYOR
14 Temmuz 2019 - 1:50

Ordu ulusal basının gündeminden düşmüyor, kirli eller hizmetlerin önünü kesmek istiyor. Lakin vatandaş Güler’e tam destek veriyor.

Göreve geldiği günden itibaren Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde pozitif şekilde değişim yaratan ve geçmiş yönetimin bıraktığı olumsuz izleri silen Hilmi Güler, ne hikmetse bazı kirli kesimler tarafından karalanarak algı yaratılmak isteniyor.

ULUSAL BASINDAKİ ART NİYETLİ HABERLER ASILSIZ ÇIKTI

Bunun en son örneklerinden biri ulusal basına da servis edilen “9 Müdür Aracı, 9 Makam Aracı” haberi olarak karşımıza çıktı. Servis edilen haberin içindeki bilgilerin tamamen kötü niyetle haberleştirildiği, yaptığımız araştırmalar sonucunda net bir şekilde ortaya çıktı.

Yaptığımız araştırmalarda geçen günlerde Ünye Belediyesi’ne gelen Büyükşehir üst düzey yöneticilerinin, Ünye’nin sorunlarını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile kapsamlı olarak masaya yatırmak ve istişarelerde bulunmak için geldikleri öğrenildi.

Kısacası Ordu Büyükşehir Belediyesi müdürlerinin yemek yiyip keyif yapmak için değil, Ünye’ye hizmet için orda oldukları ortaya çıktı. Bu durum Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 40’a yakın üst düzey bürokratını Ünye’ye gönderen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in işini ne kadar önemsediğini ve Ünye’ye ne denli değer verdiğini gösteren bir durum olarak karşımıza çıktı. Bu durumu alkışlayacağımıza, art niyetli haber yapılmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

BÜYÜKŞEHİR’İN NİMETLERİNDEN YARARLANAN TAVLI’NIN SESSİZLİĞİ ŞAŞIRTIYOR

Uzun zamandır Büyükşehir’den Ünye’ye bu kadar çok üst düzey yönetici ilk kez Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı zamanında gelirken, ulusal basına da yansıyan asılsız haber ile ilgili şuana kadar Ünye Belediye Başkanı tarafından açıklama yapılmaması da hayretle karşılandı.

Zira ekonomik nedenlerden yakınan ve Ünye’ye hizmet yapmak için Büyükşehir’den gelen böyle bir fırsatı avantaja çevirmesi gereken Hüseyin Tavlı’nın, haber ile ilgili halen süregelen sessizliği umarız Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in hevesini kaçırmaz. Çünkü Hilmi Güler Ünye’ye verdiği değeri bütün bürokratları yollayarak göstermiş oldu.

ÇİFTLİK GİBİ YÖNETİLEN BELEDİYEDEN, ADAM GİBİ YÖNETİLEN BELEDİYEYE

Gelelim ulusal basındaki “Tasarrufun Fotoğrafı Çekildi, 9 Müdür 9 Makam Aracı” başlıklı habere.  Resimlerde görüldüğü gibi Ünye Belediyesi’nin önündeki 9 makam aracı, önceki dönemler gibi trilyonluk lüx araçlar değil, mütevazi araçlar olduğu ortadayken böyle bir haberi çıkarılması provokatörlükten başka bir şey değil.

Bir önceki dönem Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde başkanından en alt birimine varıncaya kadar, müdürlerinden personellerine, bütün çalışanların altında lüx araçların olduğunu kamuoyu daha unutmadı. Öyle ki har vurup harman savuran Ordu Büyükşehir Belediyesi herkesin çiftliği konumundaydı. O dönemlerde de çok kez yazdığımız ve Sayıştay’ında raporlarında yer alan yurtdışı keyfi gezmeler, sınırsız ödenekler, lüx araçların cirit attığı bir belediye nasıl unutulur ki.

O günlerden bu günlere gelinirken birçok belediye harcamalarında ve araç filolarında tasarrufa gidildi. Tüm çalışanların altındaki lüx araçlar toplandı, buna Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in aracı da dahil.

Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın trilyonluk Audi’ye bindiği yerde, şuan ki gönül ve hizmet adamı Hilmi Güler’in ise mütevazi bir otomobile biniyor. Bu bile hem Büyükşehir’deki değişimi gözler önüne sermeye, hem de Hilmi Güler’in başkanlık anlayışını gözler önüne sermeye yetiyor.

GERÇEĞİ BİLEN ORDULULAR ASILSIZ HABERE İTİBAR ETMEDİ

Bunları en bilen Ordulular için ulusal basına çıkan haberin hiçbir ehemmiyeti olmadığı gibi, sadece içinde hizmet aşkı olan, mal ve mülke değer vermeyen bir başkanın ve ekibinin görevde olduğunun en büyük göstergesi olarak görmeleri için yeterli oldu.

Kamuoyunun kastı haberleri karnı tok.

Her ne olursa olsun balçıkla güneş sıvanmayacağı gibi provokatörlükle de hizmetlerin önünün kesileceğine inanmayan bir kamuoyu desteğini arkasına alan Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in Ordu’da büyük hizmetler yapacağı aşikardır.

Ne mutlu ki Ordu’ya, işini bilen, malda mülkte gözü olmayan, hem ehliyet hem de liyakat sahibi bir gönül adamı başkanı var.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-