eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Aziz Milletimizin Çelikten İradesini Kıramazlar

Aziz Milletimizin Çelikten İradesini Kıramazlar
14 Temmuz 2019 - 18:57

Aziz Milletimizin Çelikten İradesini Kıramazlary

15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, aziz milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği bir gün, dünya toplumlarına ve devletlerine örnek olan bir destandır.

Demokrasinin bir kez daha galip geldiği bu mücadelede; tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla ve yüreğiyle dikilen aziz milletimiz; tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşında olduğu gibi tek yürek olarak sokaklara dökülmüş ve bir kez daha vatanı için gazi ve şehit olunabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

15 Temmuz’da, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın önderliğinde, devlet büyüklerimiz ve vatandaşlarımız darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergilemiş, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Millet Meclisimize sahip çıkmışlardır. Tehditler ve bombalama şeklinde sergilenen şiddet, Aziz Milletimizin çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi akamete uğratılmıştır.

Milletimizin darbe teşebbüsü karşısında gösterdiği mücadelenin böylesine senkronize olmasında güçlü bir liderliğin payı büyüktür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, halkın inancını pekiştirmiş ve direnişi başarılı kılmıştır. 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz, vatana ve millete olan bağlılığını bir kere daha göstermiş, cesareti, dirayeti, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazmıştır.

Demokrasimize kast eden, birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen iç ve dış bütün hainlere karşı iman dolu göğüsleri ile dimdik ayakta duran ve bu uğurda şahadete eren kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyor, Milli İdareye sahip çıkan herkese, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıldönümünde sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-