eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

TIR ŞOFÖRÜNÜN İHLALİ FACİAYA NEDEN OLUYORDU

TIR ŞOFÖRÜNÜN İHLALİ FACİAYA NEDEN OLUYORDU
30 Eylül 2024 - 1:41

 

Fatsa Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş’ın ailesi, Fatsa-Ünye Çevreyolu liman kavşağı öncesinde bir kaza geçirdi. Aile, akaryakıt istasyonu yakınında tır sürücüsünün şerit ihlali sonucu meydana gelen kazada büyük bir faciadan döndü. Araç, yaklaşık yüz metre sürüklenmesine rağmen ciddi yaralanmaların yaşanmaması bir mucize olarak değerlendirildi.

Kazanın ardından, Muhtar Dikbaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çocuklarının ve yeğenlerinin bulunduğu aracın tırın sebep olduğu kazada hasar gördüğünü, ancak Allah’ın korumasıyla ciddi

GEÇMİŞ OLSUN MUHTAR DİKBAŞ!

Fatsa Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş’ın ailesi, Fatsa-Ünye Çevreyolu liman kavşağı öncesinde tır sürücüsünün şerit ihlali sonucu kaza yaptı. Büyük bir facianın eşiğinden dönülen kazada, Dikbaş’ın ailesinin içinde bulunduğu araç yaklaşık yüz metre sürüklendi. Kazada, can kaybı yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Muhtar Dikbaş’tan Açıklama

Kazanın ardından Muhtar Yener Dikbaş, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Kazaya karışan araçta kendisinin bulunmadığını belirten Dikbaş, şu ifadeleri kullandı: “Şükürler olsun, Ünye yolunda çocuklarımın ve yeğenlerimin içinde bulunduğu araç, tır sürücüsünün şerit ihlali sonucu yaklaşık yüz metre sürüklendi. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki verilmiş sadakamız varmış. Evlatlarım ve yeğenlerim kazayı ciddi bir yara almadan atlattı, ancak bir süre okula gidemeyecekler.”

Anne Ağır Yaralı

Kaza sırasında araçta bulunan Dikbaş’ın annesinin göz altında kırık olduğu öğrenildi. Dikbaş, açıklamasında annesinin durumunun biraz ağır olduğunu ve dualara ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Tüm aileme, bizlere ve hatta tır sürücüsü kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarınızla desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Kazayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tır sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazanın nedenleri üzerine incelemeler sürüyor. Sosyal medya üzerinden Dikbaş ailesine ve kazaya karışan diğer taraflara geçmiş olsun mesajları yağdı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-