eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

 “Kim Haklı” Oyunu İçin Ordu’ya Gelen Ünlü Oyuncu Metin Kır’ı Ziyaret Etti

 “Kim Haklı” Oyunu İçin Ordu’ya Gelen Ünlü Oyuncu Metin Kır’ı Ziyaret Etti
30 Eylül 2024 - 1:46

 

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden İpek Tenolcay, “Kim Haklı” adlı tiyatro oyunu ile Ordu’ya geldi. Altınordu’da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluşan başarılı oyuncu, aynı zamanda şehre özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tenolcay, tiyatro ekibi ile birlikte Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır’ı iş yerinde ziyaret etti. Metin Kır, ünlü sanatçının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Ünlü oyuncu İpek Tenolcay, ‘Kim Haklı’ oyunu için Ordu’ya geldiği bu özel günde mağazamızı ziyaret etti. Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Nesrin karakteriyle tanıdığımız İpek Hanım’ı ağırlamaktan büyük onur duyduk. Kendisine ve ekip arkadaşlarına bu nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.”

İpek Tenolcay, ziyaretin ardından ekibiyle birlikte oyunun provalarına katılmak üzere programına devam etti. “Kim Haklı” oyunu, Ordu seyircisinden büyük ilgi beklerken, Tenolcay’ın şehre gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret sanatseverler arasında heyecan uyandırdı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-