eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Açılış Açılış Gezerek OSB ve Diğer Sorunlar Çözülmüyor

Açılış Açılış Gezerek OSB ve Diğer Sorunlar Çözülmüyor
30 Eylül 2024 - 2:03

Ünye’de Muammer Erol’a Tepkiler Artıyor: OSB ve Diğer Sorunlar Çözüm Bekliyor

Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye’deki sorunların çözümünde yetersiz kaldığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi oldu. Ünye halkı ve iş insanları, özellikle Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili yapılan toplantıların somut sonuçlar doğurmadığına dikkat çekerek, sorunların çözülmemesinden rahatsızlıklarını dile getiriyor.

Vali Erol’un sadece iş yeri açılış törenleri için Ünye’ye gelmesi, sorunların çözümüne yönelik adımlar atmaması tepkileri daha da büyütüyor. OSB konusunda ilerleme kaydedilememesi, Ünye’deki iş dünyasında hayal kırıklığı yaratırken, yapılan toplantıların sadece göstermelik kaldığı yönündeki eleştiriler de giderek artıyor.

Geçtiğimiz hafta Ünye Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantı, beklentileri karşılamadı. Toplantıda hangi konuların ele alındığı belirsiz kalırken, sorunların çözümüne dair net bir adım atılmadığına yönelik eleştiriler çoğalıyor.

Ünye halkı ve iş insanları, Vali Muammer Erol’un sadece Altınordu merkezli değil, tüm Ordu’ya eşit şekilde hizmet etmesini ve Ünye’nin sorunlarına daha fazla ilgi göstermesini istiyor. OSB’den altyapı sorunlarına kadar çözüm bekleyen birçok konu, Vali Erol’un gündeminde yer alması gereken başlıklar arasında.

Önümüzdeki günlerde Ünye’de bu sorunlarla ilgili hangi adımların atılacağı merakla bekleniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-