eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Kulübü’nden Taraftara Çağrı:

Ünye 1957 Spor Kulübü’nden Taraftara Çağrı:
08 Ekim 2024 - 11:27

Ünye 1957 Spor Kulübü’nden Taraftara Çağrı: Kars- Ünyespor Maçına Ücretsiz Giriş

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Avukat Meltem Gülay, Ortahisar deplasmanında alınan 3 puanının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Pazar günü Ünye’de oynanacak olan Kars Ünyespor maçı için tüm Ünye halkına çağrıda bulunan Gülay, bu kritik mücadelede tribün desteğinin büyük bir rol oynayacağını vurguladı.

Maçın biletlerinin ücretsiz olacağını müjdeleyen  Gülay, “Ortahisar deplasmanından galibiyetle dönerek önemli bir moral kazandık. Şimdi hedefimiz, Pazar günü Ünye’de Kars Ünyespor ile  maçını kazanmak. Tüm halkımızı bu önemli maça davet ediyoruz. Biletlerin ücretsiz olup  , taraftarımızın takım ile bu maça kilitlenmesini arzu ediyoruz. Taraftarımızın desteği her zaman olduğu gibi bizim için gücümüz olacak” dedi.

Kars- Ünyespor karşılaşması, Ünye 1957 Spor’un ligdeki performansını sürdürmesi açısından büyük önem taşıyor. Maç, Pazar günü Ünye Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Kulüp üyeleri, taraftarların yoğun katılım göstermelerini ve bu desteğin takımının performansının olumlu yansıyacağına inandıklarını belirtti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P