eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ordu’nun Geleceği İçin Önemli Adımlar

Ordu’nun Geleceği İçin Önemli Adımlar
08 Ekim 2024 - 22:13

Enver Yılmaz’dan Mahmut Özer’e Teşekkür

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer’e Ordu’daki projelere sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, Ordu’da hayata geçirilen projelerle ilgili AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer’e teşekkürlerini iletti.

Enver Yılmaz, özellikle Ordu Çambaşı Yolu, Fatsa OSB ve Fatsa Millet Bahçesi projeleri gibi uzun süredir tamamlanamayan yatırımlarda Mahmut Özer’in verdiği destek ve çabaların büyük takdir topladığını belirtti.

Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Memleketimizin ve vatandaşlarımızın yararına kim bir adım atıyorsa, biz bu samimi gayretleri her zaman destekleriz. Bu bağlamda ilimizin sorunlarının çözümü için verdiğiniz katkılardan dolayı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ordu’nun Geleceği İçin Önemli Adımlar

Ordu’nun kalkınmasına yönelik bu projeler, bölge ekonomisi ve altyapısı açısından büyük önem taşıyor. Çambaşı Yolu, Ordu’nun turizm potansiyelini artıracak önemli bir ulaşım güzergahı olarak öne çıkarken, Fatsa OSB ve Millet Bahçesi projeleri de hem sanayi hem de sosyal yaşam açısından bölge halkına önemli katkılar sağlayacak. Haber: Uğur Kahyaoğlu

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-