eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’nin Dünkü Çocukları’ndan Söylenenlere Cevap Geldi

Ünye’nin Dünkü Çocukları’ndan Söylenenlere Cevap Geldi
30 Ekim 2018 - 10:25

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında renkli görüntülere imza atan Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği’nden sosyal medyada çıkan haberlere yanıt geldi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından Ünye Orta Cami’de toplanan Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği Grubu, ilk olarak Andımızı okuyup daha sonra hem Cumhuriyet’in bu grup için ne demek olduğunu, hem de sosyal medyada çıkan haberlere cevap verdi.

Bu grubun unutulmuş kültürleri Ünye’de yeniden yaşatmak için bir araya geldiğini ve her türden siyasi görüşü barındırdığını ifade eden Ünye’nin Dünkü Çocukları Grubundan Ahmet Birben yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Ünye’nin Dünkü Çocuklarından Ahmet Birben: “ Ünye’nin Dünkü Çocukları olarak bizi medyada bizi paspaya etmeye çalıştılar. Bu gördüğünüz grup unutulmuş kültürleri Ünye’de yeniden yaşatmaya çalışmak için bir araya gelmiş bir gruptur. Bu grupta her türden siyasi görüşü olan arkadaşlarımız vardır. Biz Türk olmaktan, çalışkan olmaktan, mutlu olmaktan, vatanımızı ve milletimizi sevmekten gocunmuyoruz.

Buraya Gelsinler ve Faaliyetlerimizi Görsünler

Cumhuriyeti kuran ve bu vatanı bize emanet edenler için bu Ay Yıldızlı bayrağı hiç bir zaman indirmeyeceğiz. Bu millet Allah’ın izniyle ilelebet daim kalacaktır. Bizler de çocuklarımıza bu vatanı aynı şekilde emanet etmeye yemin etmiş farklı siyasi görüşlü arkadaşlarız. Hepimiz biriz ve Türk bayrağını hangi elle tutarsanız tutun bu vatan birdir ve bölünmez. Bunun için bize komedi ve hakaret içeren sözler söyleyenlere ben hakaret etmek istemiyorum. Bize hakaret yakışmaz. Onlar buraya gelsinler ve Ünye’de Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği’nin faaliyetlerini görsünler. Bazı televizyonlarda da aleyhimizde konuştular. Eğer yürekleriniz yetiyorsa bizi de davet edin ve bizi de dinleyin.

Vatan Bir, Bayrak Bir, Allah Bir’dir

Ben o ileri zekalılara diyorum ki; biz 10 Kasım 2015’de Dolmabahçe’de andımızı okuduktan sonra  hemen onun yanında Beşiktaş Müftülüğü vardır. Biz andımızı okuduktan sonra Ünye’de müftülük yapan kardeşimizi orada ziyaret ettik ve kaside dinledik. Biz vatan bir, bayrak bir, Allah bir diyen bir grubuz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-