eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akkuş Beton Yol Konforuna Kavuşmaya Devam Ediyor

Akkuş Beton Yol Konforuna Kavuşmaya Devam Ediyor
30 Ekim 2018 - 0:10

Akkuş Beton Yol Konforuna Kavuşmaya Devam Ediyor

Bölgede en büyük yol ağlarından birine sahip olan Akkuş Belediyesi ulaşımın sağlıklı ve uzun ömürlü olması için sıkıştırılmış beton yol uygulamasıyla uzun vadeli çözümler üreterek İlçenin 44 mahallesinde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürerek İlçe  genelinde büyük bir dönüşümü gerçekleştiren Akkuş Belediyesi, 10 farklı noktada yol çalışması yürütüyor.

Samsun sınırına kadar planlanan Dağyolu mahallesi beton yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci “Yol Medeniyettir Sloganıyla” ilçe genelinde  yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Demirci yaptığı açıklamada: “Bugün şirin ilçemiz Akkuşumuzun Dağyolu mahallesi ile Salman mahallesi arasındaki yol çalışmalarını yerinde inceleyip, çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Büyükşehir belediyemiz tarafından yapılmakta olan 10km’lik Dağyolu, Salman arasındaki beton yolun %50’lik bir kısmı, yaklaşık 5km’si tamamlandı.

“Dağyolu Beton Yol Çalışmasıyla Samsun’a Ulaşım Daha Kolay”

Burası bölgedeki insanlarımızın, bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın hayalindeki bir yol, hayalindeki bir çalışmaydı. Dolayısıyla insanlarımız bu güzergah üzerinden Samsun’a daha kısa bir zamanda, kolay ve konforlu bir şekilde seyahat etmiş olacak. Bu çalışmada emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Engin Tekintaş bey olmak üzere, sahada çalışan işçi kardeşlerime teşekkür ediyor, bölgemize hayırlı uğurlu olsun diyorum.” diye konuştu.

Programına Seferli, Dağyolu mahallelerinde yürütülen yol çalışmalarını inceleyerek başlayan Başkan Demirci, ardından Şahin mahallesi yeni yol açma çalışmalarını da yerinde gördükten sonra Salman mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-