eskort samsun

ÜNYENETHABER

EMNİYET MÜDÜRÜ AKSU”Yerel Basının Önemini Biliyor Desteklerinizi Bekliyoruz”

EMNİYET MÜDÜRÜ AKSU”Yerel Basının Önemini Biliyor Desteklerinizi Bekliyoruz”
02 Kasım 2018 - 2:25

8 Eylül 2017 tarihinden bu yana Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Aksu, Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı  ziyarette etti.Müdür Aksu ise misafirperverliklerinden dolayı başta Cihan Çakır olmak üzere Çakır Medya Ekibe teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

ÜNYE’DE BİR YILI DOLDURDUK

Göreve başlayalı bir yıl geçtiğini belirten ilçe  Emniyet Müdürü Ahmet Aksu,Ünye’de olumlu izlenimler edindiğini, kenti ve halkını tanıdıkça Ünye’yi daha çok sevdiğini söyledi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ile uzun süre sohbet eden Emniyet Müdürü Aksu, haberlerimizi  yakından takip ettiğini belirterek yerel basının önemine değindi.

EMNİYET OLARAK DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Ünye’de  görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Aksu “Bir emniyet mensubu olarak öncelikle ilçeye çalışmaya geldik. Bir yıldır Ünye   halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek çalışıyoruz. Ünye’de zaten var olan huzurun daha üst seviyelerde sağlanması için polis ve halk beraber oldukça üstesinden gelinemeyecek hiçbir problem yoktur. Bizler Ünyeli vatandaşlarımızdan ve basından istediğimiz, ilçede huzur ve güven içerisinde yaşamak istiyorsak olumsuzluğun önüne geçilebilecek her konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Emniyet Müdürü Aksu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını vurgulayan Çakır; ” çalışmalarınızı görüyor ve izliyoruz, gece gündüz vatandaşa hizmet ediyorsunuz bundan dolayı sizleri kutluyor teşekkür ederiz. Biz Çakır Medya  ailesi olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu ziyaretinizden dolaylıda şahsım ve çalışanlarım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-