eskort samsun

ÜNYENETHABER

Türkiye Gündeminde ki Provokasyona ,Dünkü Çocuklardan Yalanlama

Türkiye Gündeminde ki Provokasyona ,Dünkü Çocuklardan  Yalanlama
02 Kasım 2018 - 0:48

Ünye’nin Dünkü Çocukları Grubundan Türkiye’nin gündemine oturan andımız konusuna açıklama geldi.

2015 yılında yaşanılan olayın kötü niyetli kişiler tarafından konuyu Cumhurbaşkanına yanlış servis edildiğini ve hiç bir ard niyetlerinin olmadığını belirten Ünye’nin Dünkü Çocukları Grubu yaptıkları açıklamayla gerçekleri aktardılar.

Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği grubu olarak farklı siyasi görüşteki kişilerle unutulmuş kültürel faaliyetleri yeniden yaşatmak amacıyla hareket ettiklerini ifade eden Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Birben konuşmasında şunları belirtti;

Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Birben: “Biz Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği olarak unutulmuş kültürel oyunlarımızı ve diğer değerlerimizi yaşatmak amacıyla farklı siyasi görüşteki arkadaşların bir araya gelerek çevremize bu güzelliği yansıtmak amacıyla faaliyet gösteriyoruz.

Bu faaliyetler içerisinde 10 Kasım 2015 Dolmabahçe’de anma merasimine siyah önlükle ki bizim Çanakkale’de giyilen şehit ve gazilerimizin giydiği redif elbiseler var .Tulumbacılar taklit eden bir grubumuz da var ama en çok öne çıkanı siyah önlük beyaz yakalıktır. Yani bundan 62 sene önce ne giydiysek onları şimdi de giyerek bu kültür faaliyetlerinde bulunuyoruz.

Cumhurbaşkanımıza Hakaret Edecek Bir Söz Söylemeyiz

2015’de Dolmabahçe’de çekilen o fotoğraflarımızı Türkiye’nin gündeminde olan andımız konusunda kullanmak amacıyla kötü niyetli kişiler tarafından bu durum sayın Cumhurbaşkanımıza servis edilmiştir. Bu da çok büyük bir gururla ifade ettiğimiz havaalanımızın

açılışında Cumhurbaşkanımıza servis edildi. Daha sonra bunlar üst üste koyularak bizi rencide ettirilmeye çalışılmıştır. Biz farklı siyasi görüşteki arkadaşlar olarak ve adabı, edebi çok iyi bilen, bir devlet başkanıyla nasıl konuşulmasını çok iyi bilen bir gurubuz. Asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanına hakaret edecek bir söz söylememeye özellikle gayret ederiz, aklımızdan da böyle bir şey geçirmeyiz.

Hiçbir Ard Düşünce Olmadan Andımızı Okuduk

Biz andımızı söylerken bundan 61 yıl önce nasıl siyah önlüklerle andımızı okuduysak, 2015’de de hiçbir ard düşüncemiz olmadan andımızı okuduk. Bu durum çok yanlış anlaşıldı ve birileri kendilerini daha çok öne çıkartmak ve birilerinin gözüne girmek için bizim bu fotoğraflarımızı kullandılar. Bizim aramızda ne vatan haini, ne PKK’lı ne de bayrak düşmanı vardır.

Bir Çok Siyasetçiyi Karşıladık ve Faaliyetler Yaptık

Biz dernek olarak Ünye’mize gelen daha önceki Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ü siyah önlüklerle beraber biz karşıladık. Biz sayın Kılıçdaroğlu’nu karşıladık ve arkadaşlarımız çiçek verdiler. Biz sayın Devlet Bahçeli’yi karşılayarak çiçek verdik. İç İşleri Bakanımız İdris Naim Şahin Bey bizim aramıza geldi ve kültür faaliyetlerimiz içerisinde bulunarak topaç çevirdi. Ünye’mizin evladı sayın bakanımız ve şuanda da Ak Parti’nin başkan vekili olan Numan Kurtulmuş Bey de bizimle beraber topaç çevirdi. Valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanımız Ahmet Çamyar faaliyetlerimize katıldı. Bizim en ufak bir art düşüncemiz yoktur.

Cumhurbaşkanımızla Aynı Fikirleri Paylaştık

O gün Sayın Cumhurbaşkanımız havaalanının açılışında Selçuklu’dan, Osmanlı’dan ve Türkiye Cumhuriyeti’nden bahsederken biz de aynı fikirleri paylaştık. Bu vatan ilelebet daim kalacaktır ve biz bunun için ay yıldızlı bayrağın altından ayrılmamaya and içmiş, bu noktada gençlerimize de kültürel faaliyetler aşılamak isteyen, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak isteyen bir gurubuz.

Sayın Cumhurbaşkanımızı Karşılamak İsteriz

Daha önceki Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ü nasıl karşıladıysak, İnşallah şimdiki Cumhurbaşkanımız Ünye’mize gelirse aynı şekilde onu da karşılamayı arz ederiz. İnşallah bu düşüncemiz ve fikrimiz kendileri tarafından kabul edilir ve bizi de sevindirirler. Bu gurupta yer alan Bekir Şimşek yıllardır Ak Parti içerisinde encümenlik yaptı ve en son yapılan evet/hayır seçiminde de Ak Parti’nin Ünye komisyon başkanıydı. Ben 1967’de Alparslan Türkeş ile tanışmış ülkücü ve MHP’li biriyim, ölene kadar da öyle kalacağım. Orhan Bodancı Bey, CHP’nin ilçe başkanıydı.

Tek Meselemiz Ay Yıldızlı Bayraktır

Biz bu gruptaki arkadaşlarımızla “ Ay yıldızlı bayrak orada, hangi elle tutarsan tut o bayrağın altında birleşelim, bütünleşelim” diyoruz. Bizim tek meselemiz ay yıldızlı bayrağın başımızdan eksik olmamasıdır. Biz bölünmeyeceğiz ve birlik ve beraberlik içerisinde bu vatana hizmet edeceğiz, elimizden geldiği kadar da kültürel faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımız buraya gelir ve biz de onu karşılama fırsatı bulabiliriz.” diyerek sözlerini tamamladı.

İŞTE TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURAN VE ARD NİYETLE KULLANILAN GÖRÜNTÜLER

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-