eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cumhurbaşkanı DÜNKÜ ÇOCUKLARA Ateş Püskürmeye Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı DÜNKÜ ÇOCUKLARA Ateş Püskürmeye Devam Ediyor
04 Kasım 2018 - 2:14

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın and tepkisine maruz kalan ve bir anda Türkiye gündemine oturan Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, iki gün önce basın açıklaması yaparak kötü niyetli kesimlerin kendilerini kullandıklarını belirterek Türkiye gündeminde haksızlığa maruz kaldıklarını belirtmişlerdi. Her şey düzeldi derken bugün gelinen son noktada Ünye’nin Dünkü Çocuklarının yaptığı basın açıklamasının amacına ulaşmadığı görüldü.

Dernek üyeleri ne yapsa da yanlış anlamayı düzeltemediler.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) tarafından “Gençlik ve Sosyal Girişimcilik” temasıyla Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Türkiye Gençlik Zirvesi”nin açılışında andımızla alakalı  konuşurken Ünye’nin Dünkü Çocuklarına atıfta bulunarak Ak parti Genel kurulundaki tepkisini yineledi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki dolu sözleri

“Bunlar siyasetin değil psikiyatrinin konusu”

-Koca koca adamlar siyah önlükler giyip, koca koca kadınlar yarım yamalak ezberleri ile and okumaya yeltenip, milletin karşısında kendilerini rezil ettiler

 

-Hepsinin birbirinden utanç verici bu hadiselerin çoğunun siyasetin değil psikiyatrinin konusu olduğunu düşünüyorum. Yaşananlar tam anlamıyla bir histeri nöbetidir.

 

-Maalesef ülkemizde zamana, değişime karşı direnmeyi çağdaşlık zanneden fosilleşmiş gerici bir zihniyet vardır. Bunların hayattaki varlık sebebi ise milletin değerleri ile kavga etmek, ne pahasına olursa olsun kendi çıkarları korumaktır.

 

-Bu uğurda yeri geldiğinde terör örgütleri ile yeri geldiğinde emperyalistlerle, yeri geldiğinde Türkiye düşmanı yapılarla iş tutmaktan asla çekinmiyorlar diyerek tepkisini gösterdi.

Yanlış Anlaşılma Biran Önce Düzeltilmeli

Cumhurbaşkanının bu son açıklamanın ardından dernek üyelerinin yanlış anlamayı düzeltmek ve derneğin karalanmasını ortadan kaldırmak için önümüzdeki günlerde nasıl bir tutum sergileyecekleri merakla bekleniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-